DOA HARIAN

"Ya Allah.... Permudahkanlah segala urusanku. Sihat dan cergaskanlah tubuh badanku. Berikan daku kekuatan dan kecekalan hati menghadapi segala dugaan. Cerdikkanlah aqalku. Kuatkanlah hatiku untuk menela'ah pelajaran. Cekalkanlah hatiku semasa menjawab soalan2 peperiksaan. Cemerlangkanlah keputusanku, demi masa hadapanku.... Tempatkan ruh ibuku di kalangan orang2 yang kau Redhai. Sihatkanlah abahku. Sihatkanlah ibu dan ayah mertuaku. Ampunilah segala dosa2 ku, suamiku, seluruh ahli dan kerabatku, termasuk insan2 yang hampir denganku, yang membantuku secara tersembunyi atau yang zahir..... Permudahkanlah segala urusan yang kami lakukan. Ampunilah dosa mereka yg telah menyakiti hati atau mengkhianatiku... Engkaulah yang maha pengampun lagi maha mengetahui..."

CARIAN DI SINI

Loading...

20 August 2014

PANDUAN SOLAT SUNAT ISTIKHARAH

Atas permintaan, saya nak postkan entri tentang "Panduan Solat Sunat Istikharah" Cara Nabi S.A.W yang saya ambil dari blog Encik Hafiz Firdaus. Blognya kosong sahaja. Tanpa sebarang widget. Apa pun mudah-mudahan beliau dirahmati Allah selalu di atas perkongsian ilmu ini. 

Wordless Of Wednesday 40 : Sambutan Hari Raya Kelas 2014

KISAH GURU, Kisah Jamuan Raya, KISAH RAYA, Kisah sambutan Raya 2014, Syoknya Raya, WORDLESS OF WEDNESDAY, Sambutan Hari Raya Kelas 2014

KISAH GURU, Kisah Jamuan Raya, KISAH RAYA, Kisah sambutan Raya 2014, Syoknya Raya, WORDLESS OF WEDNESDAY, Sambutan Hari Raya Kelas 2014

KISAH GURU, Kisah Jamuan Raya, KISAH RAYA, Kisah sambutan Raya 2014, Syoknya Raya, WORDLESS OF WEDNESDAY, Sambutan Hari Raya Kelas 2014

KISAH GURU, Kisah Jamuan Raya, KISAH RAYA, Kisah sambutan Raya 2014, Syoknya Raya, WORDLESS OF WEDNESDAY, Sambutan Hari Raya Kelas 2014

KISAH GURU, Kisah Jamuan Raya, KISAH RAYA, Kisah sambutan Raya 2014, Syoknya Raya, WORDLESS OF WEDNESDAY, Sambutan Hari Raya Kelas 2014

KISAH GURU, Kisah Jamuan Raya, KISAH RAYA, Kisah sambutan Raya 2014, Syoknya Raya, WORDLESS OF WEDNESDAY, Sambutan Hari Raya Kelas 2014

KISAH GURU, Kisah Jamuan Raya, KISAH RAYA, Kisah sambutan Raya 2014, Syoknya Raya, WORDLESS OF WEDNESDAY, Sambutan Hari Raya Kelas 2014

KISAH GURU, Kisah Jamuan Raya, KISAH RAYA, Kisah sambutan Raya 2014, Syoknya Raya, WORDLESS OF WEDNESDAY, Sambutan Hari Raya Kelas 2014

KISAH GURU, Kisah Jamuan Raya, KISAH RAYA, Kisah sambutan Raya 2014, Syoknya Raya, WORDLESS OF WEDNESDAY, Sambutan Hari Raya Kelas 2014

KISAH GURU, Kisah Jamuan Raya, KISAH RAYA, Kisah sambutan Raya 2014, Syoknya Raya, WORDLESS OF WEDNESDAY, Sambutan Hari Raya Kelas 2014

Wordless Of Wednesday (WOW) merupakan entri khas oleh blogger pada setiap hari Rabu. Entri ini membiarkan pembaca memberi pendapat tersendiri. WOW direkacipta oleh blogger +potia casadelarossaa

15 August 2014

Stok burger

Memperkenalkan.... Stok burger Rumahku Syurgaku. Kali ini RM64.00 sahaja harganya.

11 August 2014

Networked Blog

Huh, lamanya... tak update blog ni... Banyak benar entri duduk dalam deraf... Idea banyak tapi  dok deraf je la... 

Buka email, nampak "Networked Blog" apa yang dibaca oleh Chepah Ila Hussein ni ha... Dah lama saya follow blog beliau. Jadi silent reader blog Chepah gitu... hehe...