KISAH CIKGU IETA

Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. �� Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Ada 1mlm tu,30-04-2009 aku tgk citer omputeh. Tak ingt plak tajuk ape. Tp kesimpulannya leh lah disimpul ikatkan mati cenggini...
1.Ubah penampilan jgn ubah sikap asal walau d mn berada, walau apa jua kerja.
2.Jgn biarkan bos tertunggu2 krj anda.
3.Keluarga lbih pnting dr krjy walau ia akan menaikkan kita. Jd, utmkn kluarga.
4. Bl sush ht@ sukar nk wat kptsn, brjln2lh utk cari jwn, balik rmh, tgk gmbr2 kluarga.
5.Jgn mmprsndakan org lain,nnti trbalik pd diri sndiri.
6.Tnjukkan klbihan diri sndiri, bleh brdikari tnp hrp bntuan org.
7.Bos menilai setiap apa yg pkrjanya buat dlm dia.
8.Sikap bos, mmg x kan puji stafnya.
9.Nk jd bos, jiwa kn tough.
9.Jadilah org yg positif n professional dlm krj.
SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *