25 May 2011

GAME & PERSEMBAHAN SEMPENA HARI GURU DI SRA MMBJ

bEST WO.....hari ni...main sukan dgn memurid....smpna smbutan hari peringkat skul....memula td,ikat gula2 gu dgn murid kls djh 2.Kalah....maklumle, xpandai...pehtu jd pengerusi acara thn 3 ikat belon lak. Pehtu kwl memurid yg xmasuk acara.Bebudak...maklumle,mn reti dok diam...jap2 nk g tandas.Than, tgk thn 4 main lambung kasih,lastly pakat2 campak belon yg berisi air tu,abis ak pown basah sm.He3...Akhir skali,guru2 lak pompuan je la tapi...ktorg main musical chair.Best giler...even x menang apa2 pun,ok gakla sbb dpt gak anugerah.Rahsia.... Text MC ptg ni dh print td.Jeng3.... kANG smbung citer ek...?

Mmg best wo..............dahla pagi bersukaneka dgn memurid, ptg menyanyi2 lak brsm rakan2 sealiran.Lepas gian, lm dh xnyanyi...Lagipun, lagu sarikatanya ciptaan rakan, Ala...lirik lagu Kalau berpacaran....Pueh hati n suka giler tol hr ni....wa cakap lu....

Kelas aku, tahun 6 lagunya, liriknya dicipta oleh aku ngan muridku sendiri. Xtau ar, menang ke idak....xkisahlah...yg penting,mencuba....n yg amat2 penting, hari ni lain dari hari2 yg lain,aku happy............giler....

Keseronokan di tahap gila arnab yg melanda hingga cakap pown udah mcm minah brutal.He3....

24 May 2011

Lama tak menjengah blog ni. Pelbagai peristiwa yang telah berlaku saban hari. Tapi tak mengapa,semua itu kujadikan sempadan agar tidak berulang lagi di masa2 akan datang. Orang selalu berkata"Kawan ketawa senang dicari,kawan menangis sukar dicari". Banyak sungguh hikmah yang ku dapat hasil dari segala yang berlaku.

Pada ketika & saat itulah baru ku kenal yang mana kawan, yang mana lawan...Yang mana kawan ketika senang, yang mana kawan ketika susah & yang mana kawan tetapi suka melihat kawan bertelagah.

Yang paling penting, hikmah terbaik adalah, hubungan aku dan keluargaku bertambah erat selepas segala yg berlaku.

Alhamdulillah... Tidak mengapa, aku tetap boleh hidup tanpa kawan2 yang negatif tetapi aku tidak mungkin dapat meneruskan hidup tanpa keluargaku tercinta.

Suami,anak2 dan keluargaku adalah yang terpenting di dalam hidupku. Kerjaya&pembelajaranku juga demi untuk masa depan, anak bangsa & keluargaku

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?