PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

GAME & PERSEMBAHAN SEMPENA HARI GURU DI SRA MMBJ

bEST WO.....hari ni...main sukan dgn memurid....smpna smbutan hari peringkat skul....memula td,ikat gula2 gu dgn murid kls djh 2.Kalah....maklumle, xpandai...pehtu jd pengerusi acara thn 3 ikat belon lak. Pehtu kwl memurid yg xmasuk acara.Bebudak...maklumle,mn reti dok diam...jap2 nk g tandas.Than, tgk thn 4 main lambung kasih,lastly pakat2 campak belon yg berisi air tu,abis ak pown basah sm.He3...Akhir skali,guru2 lak pompuan je la tapi...ktorg main musical chair.Best giler...even x menang apa2 pun,ok gakla sbb dpt gak anugerah.Rahsia.... Text MC ptg ni dh print td.Jeng3.... kANG smbung citer ek...?

Mmg best wo..............dahla pagi bersukaneka dgn memurid, ptg menyanyi2 lak brsm rakan2 sealiran.Lepas gian, lm dh xnyanyi...Lagipun, lagu sarikatanya ciptaan rakan, Ala...lirik lagu Kalau berpacaran....Pueh hati n suka giler tol hr ni....wa cakap lu....

Kelas aku, tahun 6 lagunya, liriknya dicipta oleh aku ngan muridku sendiri. Xtau ar, menang ke idak....xkisahlah...yg penting,mencuba....n yg amat2 penting, hari ni lain dari hari2 yg lain,aku happy............giler....

Keseronokan di tahap gila arnab yg melanda hingga cakap pown udah mcm minah brutal.He3....
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *