PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

BILA BLOG DAH TAK BOLEH DI VIEW

MALAS DAH LA NAK TAIP ASSIGNMENT ATAU APA2 PUN....MATA PUN DAH MENGANTUK....eeee...........GERAMNYE....

SAJA-SAJA JE.....
Yang sebenarnya....tadi aku dah taip berkenaan blog aku yang dah tak boleh dibuka tapi tak tau camana ntahla....telah hilang pula...So, aku malas dah nak ulang taip semula... Jadi kalo sesiapa yang ada sebarang cadangan untuk penambahbaikan blog aku ni, amatlah aku alu-alukannya....Maklumla...aku memang tak berapa pandai bab blog ni...hehe...

Sebenarnya juga, aku ada hajat dihati untuk meng 'import' semua yang ada dalam blog lama aku tu, tapi aku dah tak tau camana nak membuatnya macam yang aku dah buat kat blog aku yang ke 3 dulu... Mungkin Allah tidak mengizinkan aku mengenang kembali semua peristiwa yang dah berlaku sepanjang penglibatan dalam dunia blog sebelum ni kowt....So, sekarang ni aku hanya meneruskan menaip apa aje yang terlintas di kepala otakku ni aje la. 

Aku nak upload video yang aku buat masa hari anugerah cemerlang kat skolah aku haritu tapi tak ingat le...nantilah aku belajar lagi...

Ok le, Wassalam


SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 orang yang sudi komen:

  1. Posting di atas ditaip semasa blog aku yg ni xleh view....aku amik paste dlm ni...hahahaha....bestnyer....blog dh leh buka....

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *