21 February 2012

MYVIKU

Semalam, aq p ambil ketaku. Alhamdulillah elok dah. Tp yg paling aq sakit hati, minyak habis...! Dah lah tu, p isi minyak, xleh buka plak penutup tangki minyak....So, esok aq kena amik E.L, sbb ada 5 pkr trmasuk penutup tangki minyak ni yg nak aq tanya n suruh dorg repair balik. Aq sanggup jd penunggu kat Perodua AU2 tu. Kalo xtunggu, xsiap la keta aq. Dahla 3 bulan baru siap, dh siap, problem pulak.... Geram sungguh!

19 February 2012

NAK MENCECEH DI MALAM HARI

Salam semua...
Kuliah hari ni ada ujian...apa yg aq baca sume xingat lgsung. Hafal lagila...mmg xmasuk...migrain kepala aq dibuatnya...So, aq jawab ikut apa yg terlintas dikepala otak aq aje la... Balik dari kuliah Aqidah Islamiah yg mmg best walau mula2 nak p kuliah xde mood, aq relax sekejap...
Anak2 biasa la...memerap,meragam, menangis, menyakat sesama sendiri...agak tension...tp sabar je la... budak2...
Nur Adilah n Mohammed Akmal harini rajin sgt...mengemas kertas2 & permainan yg berserepah.
Malam, pukul 9 baru siap masak daging masak halia. Now, nak siapkan soalan bahasa arab utk Ujian Prestasi 1, thn 1. Thn 4 dah siap.
okla... xde mood dh nak menaip. Sila layan lagu ini ya... sgt merdu alunan suaranya


Xtau nape xleh appear gambar Video clipnya dlm ni?

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?