PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

APA AKU BUAT HARI NI EK3?

Baru lps tgk kereta. Cina yg repair tu ckp"sori la,cuti bnyk sgt. Sy pun,br 3hr masuk krja balik. Tau u susah xdak kereta. Sy pun malu ma...kereta u sini bnyk lama. 15hb ni,sy jnji siap" patutla en. Usben&kwn2 suruh g tgk sll. Ish3... 
Sebelum dia ckp camtu, ada ke patut dia sowh aq p sendiri wat inspection kat PUSPAKOM? Seb la en. Halim yg incharge keta aq dtg. tAU Cina tu takut... tergagap2 dia menjawab dgn en. halim tu...
Sampai je umah, aq trus on9 & buka blog sementara sejukkan badan & tnggu azan berkumandang. Lama dah xmenaip diblog ni...
Kat sekolah td, aq mengajar mcm biasa...tp sbb mcm xde semangat nk p skolah, aq masuk lmbt sikit terkbtulannya, perut aku meragam pagi td. Habis sesi pagi, terus g siapkan nama pelajar2 aku utk tampal di pintu kelas aku. Murid2 aq sesi pagi tahun 4, semua rajin belaka & ada semangat utk menghias kelas. Alhamdulillah.... 
Than p tgk kereta....seperti yg aq dh taip di atas. O ya, pagi hingga tghari ni, semua urusanku berjalan lancar. Alhamdulillah....
Sekian dululah, banyak2 sgt mesti malas org nk membacanya. Wassalam...
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *