CARI DI SINI

08 February 2012

APA AKU BUAT HARI NI EK3?

Baru lps tgk kereta. Cina yg repair tu ckp"sori la,cuti bnyk sgt. Sy pun,br 3hr masuk krja balik. Tau u susah xdak kereta. Sy pun malu ma...kereta u sini bnyk lama. 15hb ni,sy jnji siap" patutla en. Usben&kwn2 suruh g tgk sll. Ish3... 
Sebelum dia ckp camtu, ada ke patut dia sowh aq p sendiri wat inspection kat PUSPAKOM? Seb la en. Halim yg incharge keta aq dtg. tAU Cina tu takut... tergagap2 dia menjawab dgn en. halim tu...
Sampai je umah, aq trus on9 & buka blog sementara sejukkan badan & tnggu azan berkumandang. Lama dah xmenaip diblog ni...
Kat sekolah td, aq mengajar mcm biasa...tp sbb mcm xde semangat nk p skolah, aq masuk lmbt sikit terkbtulannya, perut aku meragam pagi td. Habis sesi pagi, terus g siapkan nama pelajar2 aku utk tampal di pintu kelas aku. Murid2 aq sesi pagi tahun 4, semua rajin belaka & ada semangat utk menghias kelas. Alhamdulillah.... 
Than p tgk kereta....seperti yg aq dh taip di atas. O ya, pagi hingga tghari ni, semua urusanku berjalan lancar. Alhamdulillah....
Sekian dululah, banyak2 sgt mesti malas org nk membacanya. Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *