21 February 2012

MYVIKU

Semalam, aq p ambil ketaku. Alhamdulillah elok dah. Tp yg paling aq sakit hati, minyak habis...! Dah lah tu, p isi minyak, xleh buka plak penutup tangki minyak....So, esok aq kena amik E.L, sbb ada 5 pkr trmasuk penutup tangki minyak ni yg nak aq tanya n suruh dorg repair balik. Aq sanggup jd penunggu kat Perodua AU2 tu. Kalo xtunggu, xsiap la keta aq. Dahla 3 bulan baru siap, dh siap, problem pulak.... Geram sungguh!

2 comments:

  1. kenapa sebelum amek tu tak check semua?kan saya dah pesan....aiiiyoooo

    ReplyDelete
  2. Suma dia dh repair. Penutup minyak tu, ms nak isi minyak n ms dh drive baru prasan suma tu... teruk lah cina kat perodua tu... nak kena komplen, nak kena ugut jumpa manager baru nak wat krja. Benci sungguh. Betul2 menyusahkan je. Kereta kalo dh accident, mcmnilah jadinya

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *