MYVIKU

Semalam, aq p ambil ketaku. Alhamdulillah elok dah. Tp yg paling aq sakit hati, minyak habis...! Dah lah tu, p isi minyak, xleh buka plak penutup tangki minyak....So, esok aq kena amik E.L, sbb ada 5 pkr trmasuk penutup tangki minyak ni yg nak aq tanya n suruh dorg repair balik. Aq sanggup jd penunggu kat Perodua AU2 tu. Kalo xtunggu, xsiap la keta aq. Dahla 3 bulan baru siap, dh siap, problem pulak.... Geram sungguh!

Comments

  1. kenapa sebelum amek tu tak check semua?kan saya dah pesan....aiiiyoooo

    ReplyDelete
  2. Suma dia dh repair. Penutup minyak tu, ms nak isi minyak n ms dh drive baru prasan suma tu... teruk lah cina kat perodua tu... nak kena komplen, nak kena ugut jumpa manager baru nak wat krja. Benci sungguh. Betul2 menyusahkan je. Kereta kalo dh accident, mcmnilah jadinya

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.