21 February 2012

MYVIKU

Semalam, aq p ambil ketaku. Alhamdulillah elok dah. Tp yg paling aq sakit hati, minyak habis...! Dah lah tu, p isi minyak, xleh buka plak penutup tangki minyak....So, esok aq kena amik E.L, sbb ada 5 pkr trmasuk penutup tangki minyak ni yg nak aq tanya n suruh dorg repair balik. Aq sanggup jd penunggu kat Perodua AU2 tu. Kalo xtunggu, xsiap la keta aq. Dahla 3 bulan baru siap, dh siap, problem pulak.... Geram sungguh!

2 comments:

  1. kenapa sebelum amek tu tak check semua?kan saya dah pesan....aiiiyoooo

    ReplyDelete
  2. Suma dia dh repair. Penutup minyak tu, ms nak isi minyak n ms dh drive baru prasan suma tu... teruk lah cina kat perodua tu... nak kena komplen, nak kena ugut jumpa manager baru nak wat krja. Benci sungguh. Betul2 menyusahkan je. Kereta kalo dh accident, mcmnilah jadinya

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

Maklumat pelajar bukan untuk dijual