CARI DI SINI

21 February 2012

MYVIKU

Semalam, aq p ambil ketaku. Alhamdulillah elok dah. Tp yg paling aq sakit hati, minyak habis...! Dah lah tu, p isi minyak, xleh buka plak penutup tangki minyak....So, esok aq kena amik E.L, sbb ada 5 pkr trmasuk penutup tangki minyak ni yg nak aq tanya n suruh dorg repair balik. Aq sanggup jd penunggu kat Perodua AU2 tu. Kalo xtunggu, xsiap la keta aq. Dahla 3 bulan baru siap, dh siap, problem pulak.... Geram sungguh!

2 comments:

  1. kenapa sebelum amek tu tak check semua?kan saya dah pesan....aiiiyoooo

    ReplyDelete
  2. Suma dia dh repair. Penutup minyak tu, ms nak isi minyak n ms dh drive baru prasan suma tu... teruk lah cina kat perodua tu... nak kena komplen, nak kena ugut jumpa manager baru nak wat krja. Benci sungguh. Betul2 menyusahkan je. Kereta kalo dh accident, mcmnilah jadinya

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *