19 February 2012

NAK MENCECEH DI MALAM HARI

Salam semua...
Kuliah hari ni ada ujian...apa yg aq baca sume xingat lgsung. Hafal lagila...mmg xmasuk...migrain kepala aq dibuatnya...So, aq jawab ikut apa yg terlintas dikepala otak aq aje la... Balik dari kuliah Aqidah Islamiah yg mmg best walau mula2 nak p kuliah xde mood, aq relax sekejap...
Anak2 biasa la...memerap,meragam, menangis, menyakat sesama sendiri...agak tension...tp sabar je la... budak2...
Nur Adilah n Mohammed Akmal harini rajin sgt...mengemas kertas2 & permainan yg berserepah.
Malam, pukul 9 baru siap masak daging masak halia. Now, nak siapkan soalan bahasa arab utk Ujian Prestasi 1, thn 1. Thn 4 dah siap.
okla... xde mood dh nak menaip. Sila layan lagu ini ya... sgt merdu alunan suaranya


Xtau nape xleh appear gambar Video clipnya dlm ni?

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?