PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

NAK MENCECEH DI MALAM HARI

Salam semua...
Kuliah hari ni ada ujian...apa yg aq baca sume xingat lgsung. Hafal lagila...mmg xmasuk...migrain kepala aq dibuatnya...So, aq jawab ikut apa yg terlintas dikepala otak aq aje la... Balik dari kuliah Aqidah Islamiah yg mmg best walau mula2 nak p kuliah xde mood, aq relax sekejap...
Anak2 biasa la...memerap,meragam, menangis, menyakat sesama sendiri...agak tension...tp sabar je la... budak2...
Nur Adilah n Mohammed Akmal harini rajin sgt...mengemas kertas2 & permainan yg berserepah.
Malam, pukul 9 baru siap masak daging masak halia. Now, nak siapkan soalan bahasa arab utk Ujian Prestasi 1, thn 1. Thn 4 dah siap.
okla... xde mood dh nak menaip. Sila layan lagu ini ya... sgt merdu alunan suaranya


Xtau nape xleh appear gambar Video clipnya dlm ni?
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *