CARI DI SINI

19 February 2012

NAK MENCECEH DI MALAM HARI

Salam semua...
Kuliah hari ni ada ujian...apa yg aq baca sume xingat lgsung. Hafal lagila...mmg xmasuk...migrain kepala aq dibuatnya...So, aq jawab ikut apa yg terlintas dikepala otak aq aje la... Balik dari kuliah Aqidah Islamiah yg mmg best walau mula2 nak p kuliah xde mood, aq relax sekejap...
Anak2 biasa la...memerap,meragam, menangis, menyakat sesama sendiri...agak tension...tp sabar je la... budak2...
Nur Adilah n Mohammed Akmal harini rajin sgt...mengemas kertas2 & permainan yg berserepah.
Malam, pukul 9 baru siap masak daging masak halia. Now, nak siapkan soalan bahasa arab utk Ujian Prestasi 1, thn 1. Thn 4 dah siap.
okla... xde mood dh nak menaip. Sila layan lagu ini ya... sgt merdu alunan suaranya


Xtau nape xleh appear gambar Video clipnya dlm ni?

No comments:

Post a Comment

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *