PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

PRESENTATION SUBJEK PSIKOLOGI



Salam. Pagi hingga tengahari hari ni, aku menyiapkan assignment Sains fizikal. Alhamdulillah, berjaya juga aku menyiapkannya. Akmal & Nur Adilah ikut ayahnya g kerja. Nur Fatihah & Siti Nazihah hantar ke rumah pengasuh. Sbb tulah dpt aq menyiapkan assignment aku...andai mereka ada, huhu....mmg xdptlah membuat assignment...ada aje nak mengaco...
Sedar2 dah pukul 1.30, cepat2 aq bersiap nak g kuliah Psikologi harini... Sampai di Yayasan Selangor, 2.45ptg. Melilau cari parking. Dahlah sesat. Xjumpa jalan nak naik ke level tempat kuliah. Huhu....Aku tawakkal, keluar dari bangunan tu, d bas stop bertembung ngan kak Kay. Alhamdulillah, akhirnya, sampai juga aku ke bilik kuliah. 
Sampai2 je aq, ketua kumpulan aq urut dada lega. Ye lah, 80%markah presentation beb....tidak, final exam jadi 40% kena pulun. Rugi ar...dari 20% naik 40%. Jenuh ar nak pulun.
Firstly b4 presentation, lecturer tengok je presentation aq, dia puji bagai nak rak. Siap interview aq lg, kat mn blajar, knp xsambung ijazah. Habis 1 kelas tau aq ada diploma komputer&pengurusan. Glamourlah aq hari ni...
Akhirnya, Alhamdulillah...berjaya juga aq present dgn jayanya. Lecturer arah 1 kelas beri tepukan yg gemuruh d ats presentation group kami. Xpernah2 aq dpt pujian sedemikian. Rasa nak menangis pun ada. Di bilik kuliah ini, aq dihargai sedemikian rupa. Terharu weh... Hasil usahaku selama 3minggu menyiapkan slide powerpoint aq, hari ini mmg amat puas hati&berbaloi. Alhamdulillah..... Bersyukur sgt krn aq mendapat sahabat2 sekumpulan seperti Dalina, Ain & Kartini. Next Sem, aq amat berharap agar aq tidak terpisah dari mereka.
Bagi aq, slide ni biasa2 je, tp apa yg aq dpt hari ini, amat membuatkan aq terharu giler.
xDAPAT nak appear kat sini Slide power point yg aq buat & lecturer aq, Prof. Azizi bin Hj. Yahya suka sgt2...xreti ar..... dah coba berkali2 tp xmenjadi...xpe la ek... janji hari ni, aq heppi....sgt2...



SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 orang yang sudi komen:

  1. Alhamdulillah...berkat ketekunan aq membuat powerpoint subjek ni, aq jadi bertambah mahir nak wat slide, bertambah minat nak wat slide n presentation aq utk LDP di sekolah pun mendapat tepukan gemuruh & pujian dari GB...Alhamdulillah...

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *