25 February 2012

PRESENTATION SUBJEK PSIKOLOGI



Salam. Pagi hingga tengahari hari ni, aku menyiapkan assignment Sains fizikal. Alhamdulillah, berjaya juga aku menyiapkannya. Akmal & Nur Adilah ikut ayahnya g kerja. Nur Fatihah & Siti Nazihah hantar ke rumah pengasuh. Sbb tulah dpt aq menyiapkan assignment aku...andai mereka ada, huhu....mmg xdptlah membuat assignment...ada aje nak mengaco...
Sedar2 dah pukul 1.30, cepat2 aq bersiap nak g kuliah Psikologi harini... Sampai di Yayasan Selangor, 2.45ptg. Melilau cari parking. Dahlah sesat. Xjumpa jalan nak naik ke level tempat kuliah. Huhu....Aku tawakkal, keluar dari bangunan tu, d bas stop bertembung ngan kak Kay. Alhamdulillah, akhirnya, sampai juga aku ke bilik kuliah. 
Sampai2 je aq, ketua kumpulan aq urut dada lega. Ye lah, 80%markah presentation beb....tidak, final exam jadi 40% kena pulun. Rugi ar...dari 20% naik 40%. Jenuh ar nak pulun.
Firstly b4 presentation, lecturer tengok je presentation aq, dia puji bagai nak rak. Siap interview aq lg, kat mn blajar, knp xsambung ijazah. Habis 1 kelas tau aq ada diploma komputer&pengurusan. Glamourlah aq hari ni...
Akhirnya, Alhamdulillah...berjaya juga aq present dgn jayanya. Lecturer arah 1 kelas beri tepukan yg gemuruh d ats presentation group kami. Xpernah2 aq dpt pujian sedemikian. Rasa nak menangis pun ada. Di bilik kuliah ini, aq dihargai sedemikian rupa. Terharu weh... Hasil usahaku selama 3minggu menyiapkan slide powerpoint aq, hari ini mmg amat puas hati&berbaloi. Alhamdulillah..... Bersyukur sgt krn aq mendapat sahabat2 sekumpulan seperti Dalina, Ain & Kartini. Next Sem, aq amat berharap agar aq tidak terpisah dari mereka.
Bagi aq, slide ni biasa2 je, tp apa yg aq dpt hari ini, amat membuatkan aq terharu giler.
xDAPAT nak appear kat sini Slide power point yg aq buat & lecturer aq, Prof. Azizi bin Hj. Yahya suka sgt2...xreti ar..... dah coba berkali2 tp xmenjadi...xpe la ek... janji hari ni, aq heppi....sgt2...



1 comment:

  1. Alhamdulillah...berkat ketekunan aq membuat powerpoint subjek ni, aq jadi bertambah mahir nak wat slide, bertambah minat nak wat slide n presentation aq utk LDP di sekolah pun mendapat tepukan gemuruh & pujian dari GB...Alhamdulillah...

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

Maklumat pelajar bukan untuk dijual