CARI DI SINI

23 April 2012

Merapu ke mengarut nieh...?

Pagi tadi, kelam kabut bangun sbb nak p program di Pusat Islam. Lewat bangun sbb malam td sakit kepala sgt2...
Sementara menunggu ketibaan YB Mejar Jen. Dato' Seri Jamil Khir bin Haji Baharom (B) Menteri d JPM, sempat gak la aku menstatuskan yg kat bwh ni >> Dlm dewan Muktamar,Pusat Islam. K.L. "Majlis Apresiasi Kecemerlangan Akademik JAWI". Hebat persembahan mereka...SRA,SMA&GURU2 JAWI...Terbaeek...! [via Celcom SMS]

‎Sebelum tu, aku statuskan yg ni >> @Dewan Muktamar, Kompleks Pusat Islam, K.L. "Majlis Apresiasi Kecemerlangan Akademik JAWI". Syok depa kecik2 dpt anugerah. Dolu2 mana ada mcm ni... [via Celcom SMS]
  • Cucu To' Wan and Keredhaan Mu like this.
     
    Komen yg aku terima yg ni >> Cucu To' Wan cemburu juga cucu nih..alahai 
     
    Aku pulak jawab yg ni >> Nak buat camana...dulu lain,la ni lain...he2. Td, Pengarah JAWI, Dato' Che Mat Che Ali b'ucap. La ni YB Mejar Jen. Dato' Seri Jamil Khir bin Haji Baharom (B) Menteri d JPM sdg b'ucap 
    n yg ni >> Seronok tgk anak2 yg naik ke pentas terima anugerah skrg ni. Mudah2an anak2ku juga akan menjadi seperti mereka 1hr nanti.(",) [via Celcom SMS]

Hehe...xdak kerja sungguh....  
Akhir sekali... tiba2 pkl 4 ptg td, terasa nak taip yg ni pula... So, layan....
Kadangkala hati sukar diramalkan
Tidak salah terluka tetapi hanya dipendam
Tidak salah suka tanpa dihebahkan
Menangis di dalam hati, tiada siapa yang tahu
Kalo tahu pun, mungkin buat2 tak tahu
So.... Biarkan ia berlalu
Anggap sahaja tidak pernah berlaku...

No comments:

Post a Comment

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *