PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Merapu ke mengarut nieh...?

Pagi tadi, kelam kabut bangun sbb nak p program di Pusat Islam. Lewat bangun sbb malam td sakit kepala sgt2...
Sementara menunggu ketibaan YB Mejar Jen. Dato' Seri Jamil Khir bin Haji Baharom (B) Menteri d JPM, sempat gak la aku menstatuskan yg kat bwh ni >> Dlm dewan Muktamar,Pusat Islam. K.L. "Majlis Apresiasi Kecemerlangan Akademik JAWI". Hebat persembahan mereka...SRA,SMA&GURU2 JAWI...Terbaeek...! [via Celcom SMS]

‎Sebelum tu, aku statuskan yg ni >> @Dewan Muktamar, Kompleks Pusat Islam, K.L. "Majlis Apresiasi Kecemerlangan Akademik JAWI". Syok depa kecik2 dpt anugerah. Dolu2 mana ada mcm ni... [via Celcom SMS]
  • Cucu To' Wan and Keredhaan Mu like this.
     
    Komen yg aku terima yg ni >> Cucu To' Wan cemburu juga cucu nih..alahai 
     
    Aku pulak jawab yg ni >> Nak buat camana...dulu lain,la ni lain...he2. Td, Pengarah JAWI, Dato' Che Mat Che Ali b'ucap. La ni YB Mejar Jen. Dato' Seri Jamil Khir bin Haji Baharom (B) Menteri d JPM sdg b'ucap 
    n yg ni >> Seronok tgk anak2 yg naik ke pentas terima anugerah skrg ni. Mudah2an anak2ku juga akan menjadi seperti mereka 1hr nanti.(",) [via Celcom SMS]

Hehe...xdak kerja sungguh....  
Akhir sekali... tiba2 pkl 4 ptg td, terasa nak taip yg ni pula... So, layan....
Kadangkala hati sukar diramalkan
Tidak salah terluka tetapi hanya dipendam
Tidak salah suka tanpa dihebahkan
Menangis di dalam hati, tiada siapa yang tahu
Kalo tahu pun, mungkin buat2 tak tahu
So.... Biarkan ia berlalu
Anggap sahaja tidak pernah berlaku...
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *