18 April 2012

SAYANG

Terasa nak menaip dalam blog pula tengahari ini...
Pagi tadi dengan agak sedikit kelam kabutnya, aku drive ke sekolah kerana takut punch card  merah. Alhamdulillah sempat...7.43am aku tiba. Sambil drive, on lah radio... Terdengar suara motivator menceriakan suasana pagi aku hari ini dengan topik "Sayang". Antara yang ingin ku kongsikan, motivator  tu mencadangkan ialah "Cuba sebut perkataan "sayang" sebanyak 11 kali terhadap pasangan anda". Begini bunyinya, "Sayang,sayang sayang... sayang...sayang sa....yang sayang. Sayang sayang sayang...?" hehe...memang agak kelakar jugak. Ye lahkan...sape ek yang boleh menyebut sedemikian...? Cadangan beliau itu adalah demi mengeratkan hubungan antara suami isteri...Apa pun... aku ada gak la rasa teringin nak ucapkan...Of course  lah untuk hubby  tercinta aku...hehe... U oll...cubala... Selamat mencuba...

2 comments:

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *