PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

CORETAN RINGKAS SEMPENA SUKANEKA SEMPENA HARI GURU DI SEKOLAH

  • Dari 16 haribulan hari tu sampai 24/5/2012, hadiah sesaje.... Beginilah saban tahun bila hari guru. Tidak kuharap, tidak ku pinta tetapi murid-murid dah beri, maka ku terima seadanya. Terharu rasanya. Alhamdulillah... (Kalo tak garang, sure penuh bonet keta). He2... 
  • Bersukan itu bagus... Puas hati dapat bersukan petang itu dengan murid-murid darjah 1. Seperti biasa "Usah diharap sebarang ganjaran. Laksanakan segalanya mengikut arahan". Akhirnya, aku di gelar "Guru paling komited" dan mendapat tempat pertama dalam acara lari bawa bola pingpong bersama murid kelas darjah 1. Ok lah tu... He2... Berbaloi... Memang berbaloi... 
  • Sesi pertukaran hadiah berlangsung selepas sesi pagi pada 25/5/2012. Yea2...dpt handbag. Yea2...boleh la aku tukar guna handbag lepas ni...
  • Syoknya jadi guru...

SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 orang yang sudi komen:

  1. Entri lama... tanpa gambar, tanpa SEO yang orang suka baca. Terima kasih semua yang sudi membaca

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *