24 August 2012

APA YANG AKU BUAT SEPANJANG CUTI RAYA NI?

17/8/2012 (Jumaat)
Hantar abah & mek ke KL Central, dorang nak p Kelantan nak tengok adik bongsu bersalin anak ke 2.

18/8/2012 (Sabtu)
Masak rendang... 
Lepas Isyak, aku sekeluarga p rumah mertua. Takbir kat sana.

19/8/2012 (Ahad)
Suami ajak g ziarah kubur arwah emak selepas solat raya di Cheras Baru (F31). Kat kubur, ada jiran abah plak meninggal... Ada la jiran2 yg kenal aku menegur sapa aku... Than, g rumah mertua. Malam, g rumah abg Jeh di Kajang....

20/8/2012 (Isnin)
G rumah kak Jah, kak Jah ajak makan tengahari di rumahnya.

21/8/2012 (Selasa)
Selepas suami mandikan ayah, kami sekeluarga g rumah makcik Zizah. Than, g rumah maklong di Kundang. Hari ni, birthday Nur Fatihah (4tahun). Beli kek, makan kek di rumah kak Jah...

22/8/2012 (Rabu)
Selepas suami mandikan ayah, hantar suami ke ofis jap, on kan server yg down kat ofisnya than kami p rumah makcaq di Taman Medan, P.J.

O ye... malam ni, 9.17 pagi, lahirlah anak ke 2 adik bongsuku. Ni ha gambarnya.... Comelkan3...? 

 


Bersama emaknya

Bersama emak & ayahnya (adik ipag aku...)


23/8/2012 (Khamis)
Pagi kurang sihat, suami je p pasar Keramat beli bahan2 laksa. Makan2 laksa di rumah mertua. 6petang, g rumah abg Ali di Setiawangsa.

24/8/2012 (Jumaat)
Suami dah mula kerja... malas gak rasa nak g tanda buku murid2 di sekolah... Breakfast ngan Akmal & Adilah d luar je la... Nak masuk dapur, xlalu bau dapur... O ya, lepas bf, aku bawa anak aku yg 2 org ni ke rumah Kak Ah kat area rumah ak je... (Hari ni, anak ak 2 org ni, dpt duit raya sorang RM3...ngeh3...) Balik rumah, terus update blog... malas nak kuar... jap g nak g amik suami seperti biasa....

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

Maklumat pelajar bukan untuk dijual