PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

APA YANG AKU BUAT SEPANJANG CUTI RAYA NI?

17/8/2012 (Jumaat)
Hantar abah & mek ke KL Central, dorang nak p Kelantan nak tengok adik bongsu bersalin anak ke 2.

18/8/2012 (Sabtu)
Masak rendang... 
Lepas Isyak, aku sekeluarga p rumah mertua. Takbir kat sana.

19/8/2012 (Ahad)
Suami ajak g ziarah kubur arwah emak selepas solat raya di Cheras Baru (F31). Kat kubur, ada jiran abah plak meninggal... Ada la jiran2 yg kenal aku menegur sapa aku... Than, g rumah mertua. Malam, g rumah abg Jeh di Kajang....

20/8/2012 (Isnin)
G rumah kak Jah, kak Jah ajak makan tengahari di rumahnya.

21/8/2012 (Selasa)
Selepas suami mandikan ayah, kami sekeluarga g rumah makcik Zizah. Than, g rumah maklong di Kundang. Hari ni, birthday Nur Fatihah (4tahun). Beli kek, makan kek di rumah kak Jah...

22/8/2012 (Rabu)
Selepas suami mandikan ayah, hantar suami ke ofis jap, on kan server yg down kat ofisnya than kami p rumah makcaq di Taman Medan, P.J.

O ye... malam ni, 9.17 pagi, lahirlah anak ke 2 adik bongsuku. Ni ha gambarnya.... Comelkan3...? 

 


Bersama emaknya

Bersama emak & ayahnya (adik ipag aku...)


23/8/2012 (Khamis)
Pagi kurang sihat, suami je p pasar Keramat beli bahan2 laksa. Makan2 laksa di rumah mertua. 6petang, g rumah abg Ali di Setiawangsa.

24/8/2012 (Jumaat)
Suami dah mula kerja... malas gak rasa nak g tanda buku murid2 di sekolah... Breakfast ngan Akmal & Adilah d luar je la... Nak masuk dapur, xlalu bau dapur... O ya, lepas bf, aku bawa anak aku yg 2 org ni ke rumah Kak Ah kat area rumah ak je... (Hari ni, anak ak 2 org ni, dpt duit raya sorang RM3...ngeh3...) Balik rumah, terus update blog... malas nak kuar... jap g nak g amik suami seperti biasa....

SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *