MINAT BLOGGING BERTAMBAH TAPI TAK TAU NAK BUAT...

Hari ni buka blog, dari blogger yang mahir tentang 
1. sitemap. 
2. perkara yg wajib ada dlm blog & 
3. perkara sulit tentang Nuffnang. 
Cuba nak buat tapi dah cuba, still belum berjaya buat 1, 2 & 3 tu just dpt register dlm innit shj. Segala persoalan masih menanti jawapan... Tu pun kalo sudi dijawablakan... Sdg berusaha untuk penambahbaikan blog. Usaha lagi... Tapi nak g komen n belek blog org malam ni mungkin tak larat rasanya... nak rehat awal... penat exam

Comments

  1. Nak tutorial caar buat sitemap ke? Insya allah nnt saya buat dlm blog ciklaili.com.

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. ciklaili, nak juga... memang saya tercari2 selama ni tapi tak terjumpa lagi cara mudah untuk buat sitemap macam dalam blog ciklaili tu. Sgt cantik & menarik. thanks a lot sudi tolong saya... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.