CIKGU IETA

Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

MINAT BLOGGING BERTAMBAH TAPI TAK TAU NAK BUAT...

Hari ni buka blog, dari blogger yang mahir tentang 
1. sitemap. 
2. perkara yg wajib ada dlm blog & 
3. perkara sulit tentang Nuffnang. 
Cuba nak buat tapi dah cuba, still belum berjaya buat 1, 2 & 3 tu just dpt register dlm innit shj. Segala persoalan masih menanti jawapan... Tu pun kalo sudi dijawablakan... Sdg berusaha untuk penambahbaikan blog. Usaha lagi... Tapi nak g komen n belek blog org malam ni mungkin tak larat rasanya... nak rehat awal... penat exam
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 orang yang sudi komen:

  1. mmmmmmmmmmmm.............

    ReplyDelete
  2. Nak tutorial caar buat sitemap ke? Insya allah nnt saya buat dlm blog ciklaili.com.

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  3. ciklaili, nak juga... memang saya tercari2 selama ni tapi tak terjumpa lagi cara mudah untuk buat sitemap macam dalam blog ciklaili tu. Sgt cantik & menarik. thanks a lot sudi tolong saya... :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *