07 October 2012

MINAT BLOGGING BERTAMBAH TAPI TAK TAU NAK BUAT...

Hari ni buka blog, dari blogger yang mahir tentang 
1. sitemap. 
2. perkara yg wajib ada dlm blog & 
3. perkara sulit tentang Nuffnang. 
Cuba nak buat tapi dah cuba, still belum berjaya buat 1, 2 & 3 tu just dpt register dlm innit shj. Segala persoalan masih menanti jawapan... Tu pun kalo sudi dijawablakan... Sdg berusaha untuk penambahbaikan blog. Usaha lagi... Tapi nak g komen n belek blog org malam ni mungkin tak larat rasanya... nak rehat awal... penat exam

3 comments:

  1. Nak tutorial caar buat sitemap ke? Insya allah nnt saya buat dlm blog ciklaili.com.

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. ciklaili, nak juga... memang saya tercari2 selama ni tapi tak terjumpa lagi cara mudah untuk buat sitemap macam dalam blog ciklaili tu. Sgt cantik & menarik. thanks a lot sudi tolong saya... :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?