PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Syukur...

Salam,
Hari ini, rakan blog masih 9 orang. Tak kisahlah tu, janji aku setia menaip dalam blog aku ni. Sebab memang aku minat...

Kepada semua yang sudi menjengah blogku, ribuan terima kasih ku ucapkan... Anda memang hebat sudi memberi komen membina kepada penulisan saya & sudi menjadi rakan blog saya. Terima kasih sekali lagi.

Minggu ni minggu kalut... Kalut tanda kertas periksa bahasa arab darjah 4 & darjah 1, 6set x 2kelas, 2set khat darjah 1&4 dan 1set al-quran darjah 1. Nak habiskan syafawi lagi n siapkan buku cenderahati program Khatan Al-Quran & Hari Anugerah Cemerlang tahun ini yang bakal berlangsung pada 8/11/2012 nanti.... Bz2... Memang bz....

الحمدلله, siang tadi dapat siapkan menanda kertas objektif untuk seramai 340 orang murid (Kertas objektif subjek Bahasa Arab darjah 4=143 orang, darjah 1=170 orang & kertas objektif Al-quran darjah 1=27orang). Now, sudah mula menanda kertas subjektif untuk 2 kelas dahulu. Esok dan seterusnya, insyaallah akan cuba sedaya upaya menyiapkan hingga selesai kesemuanya.... sebelum 5/11/2012 sebab kalut nak siapkan buku cenderahati pula.

Cumanya.... kertas Khat tu la... malas sangat aku nak menandanya sebab aku ni kalau bab tulisan, memang aku cerewet... memang payah murid aku nak dapat A sebab tulisan mereka kebanyakannya tidak mengikut format penulisan Khat yang ditetapkan oleh skema... Skemakah aku...? He3... tak juga... Tengoklah bagaimana nak ku buat nanti... Senang je tu...

Oh ya, configure HTML dalam blog aku dah ok...tadi dah cuba masukkan widget الحمدلله dah boleh dah. Nantilah bila2 ada masa, aku kan cuba lagi meneruskan untuk buat sitemap blog aku ni...

Akhirul Kalam...
Kata2 ini ku petik dari wall facebook adikku. Renungilah ya.... dan selamat beramal...
"Ilmu yang bermanfaat,ibarat kawan yg setia.Sentiasa disisi bila diperlukan".
Kita akn merasa diri terlalu kecil bila org mempertikaikan kerja2 kita.Oleh itu,berusaha utk meningkatkan prestasi adalah lg baik dari terus menerus menghentam atau terasa hati bila ditegur. Bukankah kita belajar dari kesilapan? Tuntutlah ilmu walaupun sezarah. Banyak manfaat..Senyum selalu dan open minded..
 

Salam ceria buat semua...
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *