CIKGU IETA

Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

ADA APA PADA NAME TAG

Salam semua... hari ni nak bercerita tentang name tag. 
Siang tadi ke klinik ada appointment dengan doktor... Teringat kata kawan sekerja, cuba pakai name tag jabatan bila ke klinik tu, pasti dilayan mesra habis gila... So, cuba la try test.... Memang betul pun... Sebelum ni memang aku dilayan mesra dah tapi bila mereka tengok name tag aku tu...lagi2 gila mesra mereka denganku... he3... Siap ada yg bertanya kerja di mana dan sebagainya lagi... 
Tapi bagiku, tu semua tak ada apa2 pun... biasa2 je... kalau kita berjumpa dengan sesiapa pun, wajah kita ceria dengan senyuman, bahasa kita pun ok...maka semuanya menjadi ok...
Sekian, wassalam....
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *