01 November 2012

ADA APA PADA NAME TAG

Salam semua... hari ni nak bercerita tentang name tag. 
Siang tadi ke klinik ada appointment dengan doktor... Teringat kata kawan sekerja, cuba pakai name tag jabatan bila ke klinik tu, pasti dilayan mesra habis gila... So, cuba la try test.... Memang betul pun... Sebelum ni memang aku dilayan mesra dah tapi bila mereka tengok name tag aku tu...lagi2 gila mesra mereka denganku... he3... Siap ada yg bertanya kerja di mana dan sebagainya lagi... 
Tapi bagiku, tu semua tak ada apa2 pun... biasa2 je... kalau kita berjumpa dengan sesiapa pun, wajah kita ceria dengan senyuman, bahasa kita pun ok...maka semuanya menjadi ok...
Sekian, wassalam....

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?