19 November 2012

AMBIL SEMANGAT...

Salam semua...
Bersemangat waja daku membaca posting en. Ben Ashaari nih http://www.benashaari.com/2012/11/susu-ibu-menyerah-kalah-sudah.html 

Terima kasihla en. Ben Ashaari atas bersemangat waja anda untuk para isteri BF babynya. 

Sebenarnya, memang aku tengah google2 bab BF, tiba-tiba hari ni tengok entry en Ben amat berkaitan. So, apa lagi... bersemangat wajalah aku...hehe... Harap sentiasa bersemangat selama-lamanya.

Dalam banyak-banyak produk, aku rasa produk tulah yg aku bley lalu nak cuba try test meminumnya.... Coz aku ni mmg tak suka naw dgn susu. Namun untuk yang bakal lahir nih...akan ku usahakannya coz dulu memang dah pernah coba minum & harga berpatutan ....

Ada dalam bentuk kapsul seperti di bawah

Dan ada dalam serbuk seperti gambar di bawah ni
Takde la nak promote kan... cuma just bagi petua untuk ibu-ibu yang bersemangat waja nak BF (macam aku nilah kan...) haha....

Di sini, inginku kongsikan hasil dari google2 ku di you tube. Selamat menonton...


Sekian, wassalam....

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?