CARI DI SINI

19 November 2012

AMBIL SEMANGAT...

Salam semua...
Bersemangat waja daku membaca posting en. Ben Ashaari nih http://www.benashaari.com/2012/11/susu-ibu-menyerah-kalah-sudah.html 

Terima kasihla en. Ben Ashaari atas bersemangat waja anda untuk para isteri BF babynya. 

Sebenarnya, memang aku tengah google2 bab BF, tiba-tiba hari ni tengok entry en Ben amat berkaitan. So, apa lagi... bersemangat wajalah aku...hehe... Harap sentiasa bersemangat selama-lamanya.

Dalam banyak-banyak produk, aku rasa produk tulah yg aku bley lalu nak cuba try test meminumnya.... Coz aku ni mmg tak suka naw dgn susu. Namun untuk yang bakal lahir nih...akan ku usahakannya coz dulu memang dah pernah coba minum & harga berpatutan ....

Ada dalam bentuk kapsul seperti di bawah

Dan ada dalam serbuk seperti gambar di bawah ni
Takde la nak promote kan... cuma just bagi petua untuk ibu-ibu yang bersemangat waja nak BF (macam aku nilah kan...) haha....

Di sini, inginku kongsikan hasil dari google2 ku di you tube. Selamat menonton...


Sekian, wassalam....

No comments:

Post a Comment

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *