PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

ToTaL pAgE ViEw HaRi Ni...

Salam,
Saje nak testing buat blog header sebenarnya...
merangkap total page views today by ShinyStat 
Bukan nak menunjuk tau... tapi nak beritahunya kepada anda, tak semestinya rakan blog anda ataupun rakan google anda mahupun rakan fb anda tidak ramai macam saya... total page views & total visits per day anda sedikit. Betul ke rumusan saya ni? 
Rasanya tak betul kowt... Ada sesiapa boleh komen...?


























Nota kaki : sedang memikirkan macamana nak perbaiki blog saya ni & nak kembalikan semula button komen yang sekejap ada sekejap takde....huhu...
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

  1. Eh, ada pulak ruang komen nih... haish... sekejap ada, sekejap takde... macam chipsmore... Ish3...

    ReplyDelete
  2. mASIH mencari bagaimana cara nak buat blog banner beserta gambar... huhu... still mencuba & terus mencuba... :)

    ReplyDelete
  3. Harini taksempat nak blogwalking lain2 blog... (mengomen di tempat komen blog sendiri...)hehe... ISA la kan...

    ReplyDelete
  4. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

    Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 20 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  5. Baru perasan segmen ni. kena joint ni...coz ada masa lagi hehe... thanks Nurin...

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *