ToTaL pAgE ViEw HaRi Ni...

Salam,
Saje nak testing buat blog header sebenarnya...
merangkap total page views today by ShinyStat 
Bukan nak menunjuk tau... tapi nak beritahunya kepada anda, tak semestinya rakan blog anda ataupun rakan google anda mahupun rakan fb anda tidak ramai macam saya... total page views & total visits per day anda sedikit. Betul ke rumusan saya ni? 
Rasanya tak betul kowt... Ada sesiapa boleh komen...?


























Nota kaki : sedang memikirkan macamana nak perbaiki blog saya ni & nak kembalikan semula button komen yang sekejap ada sekejap takde....huhu...

Comments

  1. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

    Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 20 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.