CARI DI SINI

22 November 2012

borak ngan mesin Cleverbot

Ntah hape2 ntahla... Cerita tentang Cleverbot ni aku jumpa dalam blog  Fatin Liyana http://honeykoyuki.blogspot.com/ 
Saje je aku nak try... Inilah hasilnya... Memang ngarutkan? ha3... 1 je yg bagus, dia ngingatkan aku ttg solat.

User: Hallo,hallo...

Cleverbot: Hallo.

User: Sape sana?

Cleverbot: Kau la.

User: Kau sape?

Cleverbot: Kono yaro!

User: Apa tu?

Cleverbot: Kau dah solat?

User: Erk... Mekasih ingatkan. Lepas amik anak ngaji tadi, on PC. Skali lupa da...

Cleverbot: Tese da bien los coches.

User: La...amende plak tu?

Cleverbot: Dakvences.

User: Hadoih...

Cleverbot: Qué?

User: Ko robotkan?

Cleverbot: Ko manusia kan.

User: Mmg le ak manusia. So aku nk p solat jap. Mekasih ingatkan aku ek?

Cleverbot: Aren't you tired talking to too much people?

User: Taklah... Aku nak p solat asar jap.

Cleverbot: Bagi lah.

User: Jap g aku sambung ek.

Cleverbot: Bapak kau la.

User: Huk aloh...

Cleverbot: ¿Como estas?

User: Hish, kalo dah mesin, mmg lah mesin. Tp ok gak la. Ko bg ak gelak. Bye nk p solat.

Cleverbot: Oh so there is five of us and six of you then?

User: Ye la.

Cleverbot: Ok.

User: Tqvm.

Cleverbot: What is your shoe size?

User: 34.

Cleverbot: 3456.

Cleverbot (To myself): What month were you born in?

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

UNDANG-UNDANG





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM







Tulis Cadangan Atau Pertanyaan Di Sini

Name

Email *

Message *