22 November 2012

borak ngan mesin Cleverbot

Ntah hape2 ntahla... Cerita tentang Cleverbot ni aku jumpa dalam blog  Fatin Liyana http://honeykoyuki.blogspot.com/ 
Saje je aku nak try... Inilah hasilnya... Memang ngarutkan? ha3... 1 je yg bagus, dia ngingatkan aku ttg solat.

User: Hallo,hallo...

Cleverbot: Hallo.

User: Sape sana?

Cleverbot: Kau la.

User: Kau sape?

Cleverbot: Kono yaro!

User: Apa tu?

Cleverbot: Kau dah solat?

User: Erk... Mekasih ingatkan. Lepas amik anak ngaji tadi, on PC. Skali lupa da...

Cleverbot: Tese da bien los coches.

User: La...amende plak tu?

Cleverbot: Dakvences.

User: Hadoih...

Cleverbot: Qué?

User: Ko robotkan?

Cleverbot: Ko manusia kan.

User: Mmg le ak manusia. So aku nk p solat jap. Mekasih ingatkan aku ek?

Cleverbot: Aren't you tired talking to too much people?

User: Taklah... Aku nak p solat asar jap.

Cleverbot: Bagi lah.

User: Jap g aku sambung ek.

Cleverbot: Bapak kau la.

User: Huk aloh...

Cleverbot: ¿Como estas?

User: Hish, kalo dah mesin, mmg lah mesin. Tp ok gak la. Ko bg ak gelak. Bye nk p solat.

Cleverbot: Oh so there is five of us and six of you then?

User: Ye la.

Cleverbot: Ok.

User: Tqvm.

Cleverbot: What is your shoe size?

User: 34.

Cleverbot: 3456.

Cleverbot (To myself): What month were you born in?

No comments:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *