MEMBUANG MASAKU

MEMANG MEMBUANG MASAKU SEMATA2...

http://blog.busuk.org/2012/05/21/submit-artikel-ping-busuk-dan-rss-autodiscovery-tag/#comment-651


  1. kenapa saya dah letak url blog dia keluar error saya dah cuba yang pertama dan kedua still tak error..sebelum ni ok je..pls help me
    thanks
  2. Ping Busuk~
    Knp utk submit article still error? First time ritu ok jer? Ramai yg buat aduan sama… Berindaklah cepat…
    Takkan smata2 utk pastikan ramai signup.
    Lepas dah jd member, dibiarkan mcm tu je?
    Kata member…
  3. seperti yang telah diterangkan.. sekiranya masih terdapat error.. berkemungkinan site rss feed anda bermasalah.. sila semak site rss feed anda.. sekiranya masih terdapat error juga walaupun rss tiada masalah.. sila hubungi kami melalui email ataupun message di facebook page..
  4. Aku kemaren kena error.
  5. tulah pasal… baru jap td sy terkena gak error dr ping nih… sy dh baca penerangan yg ni baru sy faham… means… kena taip, hasil dari idea sendiri…. don’t copy2 ar… even niat baik kita utk sharing is caring… secara tak langsung…meningkatkan kemahiran berfikir… bagus tu… tq admin (lepas ni, kalo dah idea sendiri error gak… mmg something wrong lah ni….coz b4 ni pun ada amik artikel org lain masuk dlm blog utk di share, tp ok je…) sambil pegang dagu yg tak gatal & memikir…
  6. Apa kes ni…………? dah idea sendiri pun masih dapat perkataan ni????
    Mana admin?
    Pelik nih….
    check busuk banner ……………… OK
    check busuk widget ……………… OK
    checking post ………………….. OK
    STATUS : BERJAYA
    ** post berjaya tetapi, :
    - tiada thumbnail, tidak disenarai dalam widget
    - klik sini untuk solution thumbnail -> link
    cuba lagi
  7. duplicate entry? tolonglah… saya buat sendiri tau entry ni… http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/11/ya-allah-selamatkanlah-saudara-saudara.html
    dah pasang widget pun stil tak berjaya submit. dah update kat feedbunner pun tak berjaya submit jugak. Kalau macamni… goodbye je lah busuk.org… buang masa belaka. benarlah seperti dikata KMnoor di atas

Comments

  1. Konon2 kecik hatilah nih ngan web yg satu nih... aiiiiyyaaaaa.... usaha lagi la ieta...(cakap kat diri sndri..) usahakan tangga kejayaan....

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.