PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

MEMBUANG MASAKU

MEMANG MEMBUANG MASAKU SEMATA2...

http://blog.busuk.org/2012/05/21/submit-artikel-ping-busuk-dan-rss-autodiscovery-tag/#comment-651


  1. kenapa saya dah letak url blog dia keluar error saya dah cuba yang pertama dan kedua still tak error..sebelum ni ok je..pls help me
    thanks
  2. Ping Busuk~
    Knp utk submit article still error? First time ritu ok jer? Ramai yg buat aduan sama… Berindaklah cepat…
    Takkan smata2 utk pastikan ramai signup.
    Lepas dah jd member, dibiarkan mcm tu je?
    Kata member…
  3. seperti yang telah diterangkan.. sekiranya masih terdapat error.. berkemungkinan site rss feed anda bermasalah.. sila semak site rss feed anda.. sekiranya masih terdapat error juga walaupun rss tiada masalah.. sila hubungi kami melalui email ataupun message di facebook page..
  4. Aku kemaren kena error.
  5. tulah pasal… baru jap td sy terkena gak error dr ping nih… sy dh baca penerangan yg ni baru sy faham… means… kena taip, hasil dari idea sendiri…. don’t copy2 ar… even niat baik kita utk sharing is caring… secara tak langsung…meningkatkan kemahiran berfikir… bagus tu… tq admin (lepas ni, kalo dah idea sendiri error gak… mmg something wrong lah ni….coz b4 ni pun ada amik artikel org lain masuk dlm blog utk di share, tp ok je…) sambil pegang dagu yg tak gatal & memikir…
  6. Apa kes ni…………? dah idea sendiri pun masih dapat perkataan ni????
    Mana admin?
    Pelik nih….
    check busuk banner ……………… OK
    check busuk widget ……………… OK
    checking post ………………….. OK
    STATUS : BERJAYA
    ** post berjaya tetapi, :
    - tiada thumbnail, tidak disenarai dalam widget
    - klik sini untuk solution thumbnail -> link
    cuba lagi
  7. duplicate entry? tolonglah… saya buat sendiri tau entry ni… http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/11/ya-allah-selamatkanlah-saudara-saudara.html
    dah pasang widget pun stil tak berjaya submit. dah update kat feedbunner pun tak berjaya submit jugak. Kalau macamni… goodbye je lah busuk.org… buang masa belaka. benarlah seperti dikata KMnoor di atas
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 orang yang sudi komen:

  1. Konon2 kecik hatilah nih ngan web yg satu nih... aiiiiyyaaaaa.... usaha lagi la ieta...(cakap kat diri sndri..) usahakan tangga kejayaan....

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *