CARI DI SINI

21 November 2012

MEMBUANG MASAKU

MEMANG MEMBUANG MASAKU SEMATA2...

http://blog.busuk.org/2012/05/21/submit-artikel-ping-busuk-dan-rss-autodiscovery-tag/#comment-651


  1. kenapa saya dah letak url blog dia keluar error saya dah cuba yang pertama dan kedua still tak error..sebelum ni ok je..pls help me
    thanks
  2. Ping Busuk~
    Knp utk submit article still error? First time ritu ok jer? Ramai yg buat aduan sama… Berindaklah cepat…
    Takkan smata2 utk pastikan ramai signup.
    Lepas dah jd member, dibiarkan mcm tu je?
    Kata member…
  3. seperti yang telah diterangkan.. sekiranya masih terdapat error.. berkemungkinan site rss feed anda bermasalah.. sila semak site rss feed anda.. sekiranya masih terdapat error juga walaupun rss tiada masalah.. sila hubungi kami melalui email ataupun message di facebook page..
  4. Aku kemaren kena error.
  5. tulah pasal… baru jap td sy terkena gak error dr ping nih… sy dh baca penerangan yg ni baru sy faham… means… kena taip, hasil dari idea sendiri…. don’t copy2 ar… even niat baik kita utk sharing is caring… secara tak langsung…meningkatkan kemahiran berfikir… bagus tu… tq admin (lepas ni, kalo dah idea sendiri error gak… mmg something wrong lah ni….coz b4 ni pun ada amik artikel org lain masuk dlm blog utk di share, tp ok je…) sambil pegang dagu yg tak gatal & memikir…
  6. Apa kes ni…………? dah idea sendiri pun masih dapat perkataan ni????
    Mana admin?
    Pelik nih….
    check busuk banner ……………… OK
    check busuk widget ……………… OK
    checking post ………………….. OK
    STATUS : BERJAYA
    ** post berjaya tetapi, :
    - tiada thumbnail, tidak disenarai dalam widget
    - klik sini untuk solution thumbnail -> link
    cuba lagi
  7. duplicate entry? tolonglah… saya buat sendiri tau entry ni… http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/11/ya-allah-selamatkanlah-saudara-saudara.html
    dah pasang widget pun stil tak berjaya submit. dah update kat feedbunner pun tak berjaya submit jugak. Kalau macamni… goodbye je lah busuk.org… buang masa belaka. benarlah seperti dikata KMnoor di atas

1 comment:

  1. Konon2 kecik hatilah nih ngan web yg satu nih... aiiiiyyaaaaa.... usaha lagi la ieta...(cakap kat diri sndri..) usahakan tangga kejayaan....

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *