Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mia



Suka dengan segmen sebab dapat belajar dan suka dengan tips-tips bloggingnya disamping menambahkan rakan blog dan menambahkan ilmu.

Sebelum joint segmen ini, rakan blog saya hanya ada 13 orang sahaja. Setelah joint segmen ini, ia meningkat kepada 21 orang... (yang sorang tu, masa baru buat blog, terklik joint dah cari camne nak padam, tak dapat2 plak tu pasal jadi 22 orang tu... 


inilah mereka...



Page header segmen itu mengingatkan daku, sentiasalah Smile... Smile... Smile...

Memang Mia tak kedekut ilmu & cepat sungguh dia reply n joint blog saya. Malu je rasanya sebab, Mia tak sombong... Harus ku contohi ni... hehe...

Tapi... nak buat tag line tu tak reti...huhu...nnt try lagi... Maka ku buka balik blog abg cik masih tak faham2 lagi... akhirnya Mia membuat tutorialnya, ku cuba membuatnya perlahan-lahan... walau masih ada lagi kesilapan...

Dan akhirnya... dari pagi sampai ke petang, barulah siap... Yeszzzeee..... berjaya akhirnya...


Terima kasih Mia...



Comments

  1. Aci tak komen kat sini je? Acilah ek... Jumlah rakan blog dah up sikit dari 13 kepada 18 orang. Alhamdulillah.... Sukanya saya.... hehe...

    ReplyDelete
  2. Masih berusaha belajar camne... nak linkkan entri tadi ke entri segmen ini. Usaha2... (haha...ngomel le sensorang...takpe2... blog sendiri...)Kelakar pun ada, sbb ni first time joint peraduan camni. Belajar jgn tak belajar....:)

    ReplyDelete
  3. mia ada buat tutorial, nanti cuba ya http://www.mialiana.com/2012/11/cara-cara-nak-join-segmen-follow-dan.html

    ReplyDelete
  4. Eh tambah lagi sorang... tqvm dEdEq dE WIshEs. Sy pun dah follow blog dedeq yg sangat cantik tu. Selamat berkongsi ilmu dan sebagainya lagi ya...:)

    ReplyDelete
  5. Penat terbang tinggi-tinggi;
    Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  6. kak ieta.. sila baca di shoutbox ya... tq.

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama...
    follow sini... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  8. Engku Muzahadin & Miz Ruha : Terima kasih ats kunjungan kalian & sudi menjadi rakan blog saya.
    Mia : dah betulkan semua. Hari ni br faham betul2. He3... Juga dah add Mia d fb Ieta Mat Sa'ad. Terima kasih ajar akak ilmu segmen ni. Amat berharga sekali buat blogger baru mcm akak ni. Thanx a lot... :)

    ReplyDelete
  9. say singgah dr page mia hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah ya kak ieta dah berjaya menyiapkan entri ini dengan betul semoga ilmu yang dicurahkan dapat di manfaatkan sepenuhnya.

    lepas ni kak ieta dah boleh join segmen lain... (^_^)

    ReplyDelete
  11. He2.. terima kasih Mia sbb sudi terima akak joint segmen tu even belajar 3 hari baru betul2 faham & siap buat bannernya tu. He3...

    ReplyDelete
  12. salam Pn.Marsitah....sy datang dari segmen yg sama...
    http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

    ReplyDelete
  13. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. Terjah n follow , dari segmen yang sama.. =D

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  16. singgh dri blog Cik Mia =)

    ReplyDelete
  17. hai! deno singgah dari segmen yang sama.... :) salam kenal ya... ^_^

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sma :)
    done follow u ..

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal...singgah sini balas kunjungan dan jenguk-jenguk cket kawasan... ^_^

    ReplyDelete
  20. hai.. afraa dtg dr segmen same.. done follow.. jom ke blog afraa ?

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. singgah sini dari segmen yang sama =)
    dah follow :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. singgah sini.. dan follow sama...~ =0

    selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  23. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. Singgah dari segmen sama.
    Follow sini.. #63

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  25. salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

    mai singgah mai.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  26. salam done follow awk . sy dari segmen sama . harap boleh follow sy .
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.