PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

SIAP & TAK SIAP

Salam
Hari ni nak cerita apa yang dah siap
1. Tanda buku2 latihan murid tahun 1.
2. Makan (hari2 siap makan baru keluar. Waktu cuti sekolah la... tu pun kalo ada mood nak keluar samada ke sekolah siapkan kerja ataupun urusan lain2).
3. Buang kawasan dalam rumah yang dah beranai-anai tu... siapkan slowly je... bergantung pada kudrat yg ada...
4. Alat Bantuan Mengajar (ABM) untuk tampal dalam kelas tahun hadapan.

Apa plak yang tak siap?
1. Assignment individu subjek Pengukuran & Penilaian (bahan dah cari tapi belum sempat taip lagi... huhu...)
2. Perkara-perkara penting untuk di letak atas softboard S.U.P di sekolah.
3. Tanda buku2 latihan bahasa Arab tahun 4 & buku khat kelas sendiri. (bila ntah nak siap... tunggu kudrat bertenaga gak ni...)


4. Kemas dan Lipat melipat kain2 baju (pun sama, tunggu kudrat bertenaga gak...)


5. Blog walking (BW) segmen yang blogger Mia dah buat. Tak sempat...


Hah, ni lah dia kisah siap & tak siapku untuk entry hari ni... Bye. Wassalam :)
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

  1. wah byk juga kerja tu...hehe apa2 pun good luck ya Puan..

    ReplyDelete
  2. Memang pun... kdg2 tak tau mana 1 nak buat dulu. Tak taula bila boleh siapny. Terima kasih...

    ReplyDelete
  3. tq for following my blog siap ngan puji lagi,,, happy blogging,, i am now officially your follower :D

    ReplyDelete
  4. check out this entry.. blogging tips... they may help :D http://mujadafewa.blogspot.com/p/tips-beriklan.html

    ReplyDelete
  5. Thanks Muja. Kak sdg siapkan 2 assignment individu... huhu2... taksempat lg nk update entry blog ni... tqvm again :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *