PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

SIKIT-SIKIT LAMA-LAMA JADI BUKIT

Salam semua...
Rupa-rupanya sudah sehari aku tak update blog aku ni... dan tak blogwalking. huhu... ye la, bz wo.... tak sempat... Kenapa dan apa kaitannya title aku hari ni dengan apa yang nak kutaip ya?

Ha... nin dia kaitannya... First of all... ku nak ucapkan terima kasih kepada blogger abg cik http://www.araublogger.com/ yang buat entry sampai saya berminat nak belek blog puan Mia. :)


takdelah nak banggakan... cumanya, ada la sedikit peningkatan... seronok beb... sebab apa seronok?
Sebab 1 : bertambahlah rakan blogku
Sebab 2 : yang baru menjadi rakan blogku bukanlah orang yang biasa2 je... mereka ni, blogger hebat... tak percaya? ce klik blog ni  http://www.mialiana.com/& ni http://nicknashram.blogspot.com/ Ewwaaahhh... macam nak promote le plak...hehe... takdelah kan... mereka berdua ni kan blogger hebat... so dari merekalah aku dapat sumber ilham & ilmu yang banyak tentang dunia blog... Jangan marah ha....
Sebab 3 : Bertambahlah pelbagai ilmuku terutamanya, ilmu blog

Than yang lagi seronok... harini aku dapat upload slide power pointku & letak kat dalam blogku nieh... Cubalah scroll ke bawah ya sampai nampak slide power point tu (jika sudi...)

Pehtu, jap2 g, aku nak coba buat entry yang puan Mia suggest tu klik sini kalau korang nak tahu... http://www.mialiana.com/2012/11/segmenfollowblogwalking.html. He3... tak salah mencuba kan...?
Apa yang penting, bak kata pepatah, sikit-sikit lama-lama jadi bukit... apa yang pa...ling penting... AKU NAKKAN ILMU....

Nota kaki : Blogging memang best... tak percaya? cubalah try test...

Sekian, wassalam
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *