26 November 2012

SIKIT-SIKIT LAMA-LAMA JADI BUKIT

Salam semua...
Rupa-rupanya sudah sehari aku tak update blog aku ni... dan tak blogwalking. huhu... ye la, bz wo.... tak sempat... Kenapa dan apa kaitannya title aku hari ni dengan apa yang nak kutaip ya?

Ha... nin dia kaitannya... First of all... ku nak ucapkan terima kasih kepada blogger abg cik http://www.araublogger.com/ yang buat entry sampai saya berminat nak belek blog puan Mia. :)


takdelah nak banggakan... cumanya, ada la sedikit peningkatan... seronok beb... sebab apa seronok?
Sebab 1 : bertambahlah rakan blogku
Sebab 2 : yang baru menjadi rakan blogku bukanlah orang yang biasa2 je... mereka ni, blogger hebat... tak percaya? ce klik blog ni  http://www.mialiana.com/& ni http://nicknashram.blogspot.com/ Ewwaaahhh... macam nak promote le plak...hehe... takdelah kan... mereka berdua ni kan blogger hebat... so dari merekalah aku dapat sumber ilham & ilmu yang banyak tentang dunia blog... Jangan marah ha....
Sebab 3 : Bertambahlah pelbagai ilmuku terutamanya, ilmu blog

Than yang lagi seronok... harini aku dapat upload slide power pointku & letak kat dalam blogku nieh... Cubalah scroll ke bawah ya sampai nampak slide power point tu (jika sudi...)

Pehtu, jap2 g, aku nak coba buat entry yang puan Mia suggest tu klik sini kalau korang nak tahu... http://www.mialiana.com/2012/11/segmenfollowblogwalking.html. He3... tak salah mencuba kan...?
Apa yang penting, bak kata pepatah, sikit-sikit lama-lama jadi bukit... apa yang pa...ling penting... AKU NAKKAN ILMU....

Nota kaki : Blogging memang best... tak percaya? cubalah try test...

Sekian, wassalam

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?