CARI DI SINI

26 November 2012

SIKIT-SIKIT LAMA-LAMA JADI BUKIT

Salam semua...
Rupa-rupanya sudah sehari aku tak update blog aku ni... dan tak blogwalking. huhu... ye la, bz wo.... tak sempat... Kenapa dan apa kaitannya title aku hari ni dengan apa yang nak kutaip ya?

Ha... nin dia kaitannya... First of all... ku nak ucapkan terima kasih kepada blogger abg cik http://www.araublogger.com/ yang buat entry sampai saya berminat nak belek blog puan Mia. :)


takdelah nak banggakan... cumanya, ada la sedikit peningkatan... seronok beb... sebab apa seronok?
Sebab 1 : bertambahlah rakan blogku
Sebab 2 : yang baru menjadi rakan blogku bukanlah orang yang biasa2 je... mereka ni, blogger hebat... tak percaya? ce klik blog ni  http://www.mialiana.com/& ni http://nicknashram.blogspot.com/ Ewwaaahhh... macam nak promote le plak...hehe... takdelah kan... mereka berdua ni kan blogger hebat... so dari merekalah aku dapat sumber ilham & ilmu yang banyak tentang dunia blog... Jangan marah ha....
Sebab 3 : Bertambahlah pelbagai ilmuku terutamanya, ilmu blog

Than yang lagi seronok... harini aku dapat upload slide power pointku & letak kat dalam blogku nieh... Cubalah scroll ke bawah ya sampai nampak slide power point tu (jika sudi...)

Pehtu, jap2 g, aku nak coba buat entry yang puan Mia suggest tu klik sini kalau korang nak tahu... http://www.mialiana.com/2012/11/segmenfollowblogwalking.html. He3... tak salah mencuba kan...?
Apa yang penting, bak kata pepatah, sikit-sikit lama-lama jadi bukit... apa yang pa...ling penting... AKU NAKKAN ILMU....

Nota kaki : Blogging memang best... tak percaya? cubalah try test...

Sekian, wassalam

No comments:

Post a Comment

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *