08 December 2012

ADA BEZA TAK?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Dah siap edit assignment group, buka blog lagi.... 
Belek-belek blog denaihati baca-baca entry. Tup-tup jadi camni. hehe... 
Terima kasih la... Buatku tersenyum sendiri...


Lalu ku postkan titipkan entryku yang ni Ya Allah Selamatkanlah saudara-saudara Islamku di Ghaza dan juga entryku yang ni NUFFNANGku sayang. Mana tau mungkin mencuit hati... 
Mungkin sebab itulah ku tersenarai sebagai Paling Mesra Hari Ini di dalam blog denaihati...

Nak blogwalking ke blog lain di malam hari, hari ini rasa dah tak larat lagi...
Blog akhir ku lawati ialah blog adik Paly
Ku belek-belek lagi di entry Paly, jumpa entry tentang speed lagi
So, aku pun klik lagi
ADA BEZA TAK yang hari tu dengan yang hari ni?

4/12/2012



8/12/2012

Inilah ideaku di tengah malam ini.... 
Terima kasih kepada pembaca yang sudi
Untuk terus membaca lagi...

5 comments:

  1. tahniah...masuk Denai Hati juz baca je...tak sampai lagi tahap nak post ape2 kat situ...sedang belajar lagi..:)

    ReplyDelete
  2. takde la post beriya-iya just ms tinggalkan komen tu, ada web tu tanya entry terbaru, so rasa nk appearkan yg 2 tu. Kebetulan je tu. Tak pandai sangat pun, just cuba2 je. Selebihnya membaca je. Mana tau dpt ilmu blogging lagi. Denaihati mmg best. Banyak info dpt dari situ

    ReplyDelete
  3. owh.. 1st time dengar.. kena pergi ni~~ =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?