31 December 2012

BELAJAR BUAT HEADER SENDIRI


Nak gak tachap2 blog diwaktu senggang ni... haha...
Header baru saya... huhu... tak pandai tapi try & error dari onlinelogomaker
Tak reti-reti la nak centre kan....
Ada masa nanti, nak adjust2 lagi la kowt...

Sila komen... tqvm :)

8 comments:

  1. Cantikkk. Menag macam tu try and error dulu. Last2 akan mantap

    ReplyDelete
  2. Tak sangka peminat tegar Korea. hehehe

    ReplyDelete
  3. Selamat Tahun Baru dan tahniah kerna bejaya menghasilkan header sendiri. Ala2 buat dan belajar perlahan2 and level by level. In syaa Allah nanti pandai lah kan.

    ReplyDelete
  4. ok header, tp kn sis, sye bleh tlg sis wat header, free je, sbb minat godek2 photoshop nie,nie blog sye klau nk...http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Sifu Wan: trm kasih... Hah?peminat tegar Korea? camana tu? Rasa tak sgt kot...hehe...
    MRie RNie : Terima kasih juga :)
    Ayuni : takpelah kot, sbb suka belajar buat sendiri apa-apa pun. Trm kasih ya :)

    ReplyDelete
  6. yang centerkan header tu,, google ada caranya,, hehe,, kalau nak tngok banyak lagi benda,, jenguk la blog lyssasecret k.. mana tahu jumpa pape yang rasa nak dibuat,,, :D

    ReplyDelete
  7. xpe kak cun dah tu... pasni kt belajar lg sket2 ye.. hehe br rasa nikmatnye bersusah2 dahulu hihi :D

    ReplyDelete
  8. Salam. Harap sihat sentiasa. Pakcik dari segmen http://jukdin.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html dan berharap agar kita boleh saling 'follow' antara satu sama lain. Terima kasih dan Happy blogging!

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?