07 December 2012

BLOG SAPA NAK KENA REVIEW???

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Dari blog Nur Syamimi saya jumpa blog Cik Didiey. Dia tak suruh pun buat apa2... Just tinggalkan link blog je kat sini... Tak pun, klik je gambar di bawah ni... Baca je la apa kelebihannya tentang Review  tu... Mudahkan... Terima kasih Mimie & Didiey... akak memang sukati sangat-sangat dengan bab ni...


Hah, apa lagi... Jom la joint... 


Nota blog kaki >>>  Usaha tangga kejayaan



2 comments:

  1. muja suka la sekarang!!! blogger suka buat segment review, haha,, i will do it my own one day :)

    ReplyDelete
  2. sy memang suka segmen2 camni kak..best..kita boleh tgk sejauh mana kawan kita tu suka ngan blog kita..
    tak sabar nak tunggu didiey review..hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?