BLOG SAPA NAK KENA REVIEW???

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Dari blog Nur Syamimi saya jumpa blog Cik Didiey. Dia tak suruh pun buat apa2... Just tinggalkan link blog je kat sini... Tak pun, klik je gambar di bawah ni... Baca je la apa kelebihannya tentang Review  tu... Mudahkan... Terima kasih Mimie & Didiey... akak memang sukati sangat-sangat dengan bab ni...


Hah, apa lagi... Jom la joint... 


Nota blog kaki >>>  Usaha tangga kejayaan



Comments

  1. muja suka la sekarang!!! blogger suka buat segment review, haha,, i will do it my own one day :)

    ReplyDelete
  2. sy memang suka segmen2 camni kak..best..kita boleh tgk sejauh mana kawan kita tu suka ngan blog kita..
    tak sabar nak tunggu didiey review..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.