07 December 2012

BLOG SAPA NAK KENA REVIEW???

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Dari blog Nur Syamimi saya jumpa blog Cik Didiey. Dia tak suruh pun buat apa2... Just tinggalkan link blog je kat sini... Tak pun, klik je gambar di bawah ni... Baca je la apa kelebihannya tentang Review  tu... Mudahkan... Terima kasih Mimie & Didiey... akak memang sukati sangat-sangat dengan bab ni...


Hah, apa lagi... Jom la joint... 


Nota blog kaki >>>  Usaha tangga kejayaan



2 comments:

  1. muja suka la sekarang!!! blogger suka buat segment review, haha,, i will do it my own one day :)

    ReplyDelete
  2. sy memang suka segmen2 camni kak..best..kita boleh tgk sejauh mana kawan kita tu suka ngan blog kita..
    tak sabar nak tunggu didiey review..hehe

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *