Blog Review by Cik Nani Noraini


اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ



Jumpa segmen ni dari blogger Muja. Hehe... Saya sangat-sangat suka dengan segmen berbentuk Review ni... Pantang terjumpa segmen macam ni, memang tak buang masa, In Shaa Allah saya joint. Apa lagi... jom joint... Tarikh tutupnya pada 31/12/2012. Ada lagi masa tu... :)

Walau tak diminta tapi rerasanya nak tag 2 orang ni la 
http://ctss-siti.blogspot.com/ & http://chepahilahussein.blogspot.com/

Psss... lepas kena review ngan Muja semalam kan, sampai termimpi-mimpi... akak buat entri bertajuk "Under maintainance" haha... punyala excitednya nak baik pulih blog sampai termimpi-mimpi bagai... :) Lucu-lucu...

Comments

  1. tahniah... saya pon dah baca dari blog muja tu... apa2 pun templte blog ni the best sgt... cantik

    ReplyDelete
  2. good luck,, happy blog editing k :D

    ReplyDelete
  3. nak review jgak..
    pasal tulisan.
    warna biru cam mnyerlah skit... skit mata ( sy je kot yg pelik) haha

    ReplyDelete
  4. Fakhruddin : sy mmg suka wrn biru sbnrnya.. Jadi kontra ngan background kuning n pink yg ala2 keperempuanan tu :) kalo rajin, coz dh prnh wat wrna hitam, org komplen kata tak cantik gak, mcm skema je.
    Muja : tula, bnyk bnda nk buat tp tak sempat lg. Slowly editing :)
    En. PC : Biasa2 je blog ni. Apa pun, tqvm :)

    ReplyDelete
  5. saya dah review.. :)
    http://www.chantekmath.my/2013/01/review-blog-ieta.html

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.