CIKGU IETA

Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

BLOG WALKING DI SEGMEN MIA...

Kesinambungan dari segmen Mia yg ku follow... hehe... malam ni, tak ku peduli rengekan anak2 nak tengok kartun dalam you tube... Sambil-sambilan buat assignment-assignment individu, sambil-sambilku belek blog mereka semua.... di ruangan Senarai Peserta Segmen Mia


Berpinar juga kepalaku nak menyiapkan 2 assignment ni... Mudah-mudahan siap assignment ku semua tu malam ni juga... Amin...

p/s :
Bukan senang nak senang... nak senang kena susah-susah dahulu. Ibarat pepatah kata "Bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian..."

SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 orang yang sudi komen:

  1. Balas kunjungan dan follow sini..

    ReplyDelete
  2. buat assignment pelan dan dengan penuh konsentrasi... nanti boleh buat punya...

    ReplyDelete
  3. Si Matatajam :terima kasih sudi berkunjung dan follow :)
    Mia Liana : Alhamdulillah sudah siap 1, sambil BW semalam. Hehe...

    ReplyDelete
  4. salam...dtg dr segmen same.. thanks

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *