CARI DI SINI

02 December 2012

BLOG WALKING DI SEGMEN MIA...

Kesinambungan dari segmen Mia yg ku follow... hehe... malam ni, tak ku peduli rengekan anak2 nak tengok kartun dalam you tube... Sambil-sambilan buat assignment-assignment individu, sambil-sambilku belek blog mereka semua.... di ruangan Senarai Peserta Segmen Mia


Berpinar juga kepalaku nak menyiapkan 2 assignment ni... Mudah-mudahan siap assignment ku semua tu malam ni juga... Amin...

p/s :
Bukan senang nak senang... nak senang kena susah-susah dahulu. Ibarat pepatah kata "Bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian..."

6 comments:

  1. Balas kunjungan dan follow sini..

    ReplyDelete
  2. buat assignment pelan dan dengan penuh konsentrasi... nanti boleh buat punya...

    ReplyDelete
  3. Si Matatajam :terima kasih sudi berkunjung dan follow :)
    Mia Liana : Alhamdulillah sudah siap 1, sambil BW semalam. Hehe...

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  6. salam...dtg dr segmen same.. thanks

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *