BLOGGING MEMANG BEST!

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Sebab terlampau best, 2 entri kusiapkan hari ni.

Balik dari kerja berceloteh dalam entri INI. Kali ini tentang entri seperti tajuk di atas pula.

3 sebab utama blogging memang best
  1. Banyak ilmu saya boleh dapat dari dunia blog
  2. Saya boleh tulis apa sahaja, mengikut citarasa saya asalkan tidak mengaibkan atau mengganggu dan menggugat jiwa sesiapa
  3. Saya boleh blogwalking hingga ke dunia antarabangsa disamping mempunyai ramai kenalan di kalangan blogger.
Walau pernah buat entri bertajuk KENAPA PILIH BLOG? Tetap ingin berkongsi lagi tentang betapa bestnya... blogging :)


Psss... macam tak best je takde shoutbox dalam blog ni. Dah cuba sehari tanpanya. Tak boleh la... 

Comments

  1. salam.. akak jom share pndapat kt blog sya psl part time study.. ;)

    ReplyDelete
  2. salam.. akak jom share pendapat kt blog saya psl part time study.. ;)

    ReplyDelete
  3. blogging best, me-reduce-kan stress..hehe

    ReplyDelete
  4. setuju. kita pun suka berblog ni. kekadang dapat review produk dan boleh wat luahan perasaan. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.