CARI DI SINI

19 December 2012

BLOGGING MEMANG BEST!

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Sebab terlampau best, 2 entri kusiapkan hari ni.

Balik dari kerja berceloteh dalam entri INI. Kali ini tentang entri seperti tajuk di atas pula.

3 sebab utama blogging memang best
  1. Banyak ilmu saya boleh dapat dari dunia blog
  2. Saya boleh tulis apa sahaja, mengikut citarasa saya asalkan tidak mengaibkan atau mengganggu dan menggugat jiwa sesiapa
  3. Saya boleh blogwalking hingga ke dunia antarabangsa disamping mempunyai ramai kenalan di kalangan blogger.
Walau pernah buat entri bertajuk KENAPA PILIH BLOG? Tetap ingin berkongsi lagi tentang betapa bestnya... blogging :)


Psss... macam tak best je takde shoutbox dalam blog ni. Dah cuba sehari tanpanya. Tak boleh la... 

6 comments:

  1. salam.. akak jom share pndapat kt blog sya psl part time study.. ;)

    ReplyDelete
  2. salam.. akak jom share pendapat kt blog saya psl part time study.. ;)

    ReplyDelete
  3. blogging best, me-reduce-kan stress..hehe

    ReplyDelete
  4. setuju. kita pun suka berblog ni. kekadang dapat review produk dan boleh wat luahan perasaan. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

UNDANG-UNDANG





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM







Tulis Cadangan Atau Pertanyaan Di Sini

Name

Email *

Message *