19 December 2012

BLOGGING MEMANG BEST!

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Sebab terlampau best, 2 entri kusiapkan hari ni.

Balik dari kerja berceloteh dalam entri INI. Kali ini tentang entri seperti tajuk di atas pula.

3 sebab utama blogging memang best
  1. Banyak ilmu saya boleh dapat dari dunia blog
  2. Saya boleh tulis apa sahaja, mengikut citarasa saya asalkan tidak mengaibkan atau mengganggu dan menggugat jiwa sesiapa
  3. Saya boleh blogwalking hingga ke dunia antarabangsa disamping mempunyai ramai kenalan di kalangan blogger.
Walau pernah buat entri bertajuk KENAPA PILIH BLOG? Tetap ingin berkongsi lagi tentang betapa bestnya... blogging :)


Psss... macam tak best je takde shoutbox dalam blog ni. Dah cuba sehari tanpanya. Tak boleh la... 

6 comments:

  1. salam.. akak jom share pndapat kt blog sya psl part time study.. ;)

    ReplyDelete
  2. salam.. akak jom share pendapat kt blog saya psl part time study.. ;)

    ReplyDelete
  3. MZ : dah kongsi, siap dpt idea nk buat entri lagi ttg tu. He... thanks bg idea :)

    ReplyDelete
  4. blogging best, me-reduce-kan stress..hehe

    ReplyDelete
  5. setuju. kita pun suka berblog ni. kekadang dapat review produk dan boleh wat luahan perasaan. :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *