PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

BLOGWALKING LAGI...


اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ


Hajat dihati balik dari bekerja setengah hari hari ini, 
Ingin menaip assignment Aplikasi Teknologi Maklumat & Komunikasi. 
Tapi... terasa nak berblogwalking je dihati... 
Dari blog blogger sponsor domain .my ini, aku ke sini
Pelbagai maklumat telah ku perolehi sepetang ini. 
Syukur Ya Ilahi atas kurniaanmu ini. 
Benarlah, bila keinginan baik ada di dalam hati, 
Allah akan datangkan orang yang baik-baik asalkan niat ikhlas dihati.

Rasa jemu bersegmen membuatkanku jadi begini. 
Hanya ingin mencari ilmu supaya hidup sentiasa diberkati. 
Cukuplah dengan apa yang telah ku perolehi. 
Dapat domain free lagi... 
Bertambah follower lagi... 
Walau tak famous macam blogger hangat terkini... 
Ku tetap akan teruskan niatku berblogging lagi.


Terima kasih semua yang sudi ziarah blogku ini
Walau entriku tidaklah sehebat blogger lain yang amat disegani
Contohnya seperti blogger yang ku sebut di atas tadi

Sesungguhnya saya suka kan entri ni dan ini yang saya jumpa dari sini
Juga entri ini


Nota :
Ikutlah kata dihati 
Tetapi usah terlalu mengikut nafsu di hati
Supaya tidak merana di akhir hayat nanti...
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. okle tu...tak reti nak komen byk2 aiihhh...

    ReplyDelete
  2. okler tu..tak reti nk komen byk2...

    ReplyDelete
  3. hehehe.... hahahaha... patut ar error je ak nk view page blog aku ni... ghope2nye ada worang sedang mengintai2 dlm diam blog aku nieh... hehehehe... (buruknye gelak...)

    ReplyDelete
  4. uit...jeles aku tengok blog ko nih...aku nyer style lama jew..nk upgrate tak reti2...hu3...

    ReplyDelete
  5. tahniahhh dh bertukar ke .my ! hehe kite punye xtau laa pe nasib :( huhu
    *anywy keep blogging ye :)

    ReplyDelete
  6. Salmiah Saad : biasa2 je blog aku nih... orglen pnye lg vivavoom n manthop...
    Mar Haini : kesiannya... nak tlg pun tgh bz ngan assignment. Cuba tanya yg sponsor domain Innanie. Bg sy, pasal domain ni, kna baca slowly baru faham. Sy try n error bnyk kali gak br menjadi

    ReplyDelete
  7. eh, dah bertukar domain rupanya..huhu
    nanti blogwalking bnyk2 untuk tmbah follower..saya malas nak blogwalking..sbb tu follower lmbt bertmbh..

    ReplyDelete
  8. Trm kasih... en. Nick blogger pertama yang sudi joint blog sy & banyak tips saya belajar dari blog en. Nick. Terima kasih sekali lagi :)

    ReplyDelete
  9. wahh.. tahniah kak. berdot 'my' laa

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *