BLOGWALKING LAGI...


اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ


Hajat dihati balik dari bekerja setengah hari hari ini, 
Ingin menaip assignment Aplikasi Teknologi Maklumat & Komunikasi. 
Tapi... terasa nak berblogwalking je dihati... 
Dari blog blogger sponsor domain .my ini, aku ke sini
Pelbagai maklumat telah ku perolehi sepetang ini. 
Syukur Ya Ilahi atas kurniaanmu ini. 
Benarlah, bila keinginan baik ada di dalam hati, 
Allah akan datangkan orang yang baik-baik asalkan niat ikhlas dihati.

Rasa jemu bersegmen membuatkanku jadi begini. 
Hanya ingin mencari ilmu supaya hidup sentiasa diberkati. 
Cukuplah dengan apa yang telah ku perolehi. 
Dapat domain free lagi... 
Bertambah follower lagi... 
Walau tak famous macam blogger hangat terkini... 
Ku tetap akan teruskan niatku berblogging lagi.


Terima kasih semua yang sudi ziarah blogku ini
Walau entriku tidaklah sehebat blogger lain yang amat disegani
Contohnya seperti blogger yang ku sebut di atas tadi

Sesungguhnya saya suka kan entri ni dan ini yang saya jumpa dari sini
Juga entri ini


Nota :
Ikutlah kata dihati 
Tetapi usah terlalu mengikut nafsu di hati
Supaya tidak merana di akhir hayat nanti...

Comments

  1. okle tu...tak reti nak komen byk2 aiihhh...

    ReplyDelete
  2. okler tu..tak reti nk komen byk2...

    ReplyDelete
  3. hehehe.... hahahaha... patut ar error je ak nk view page blog aku ni... ghope2nye ada worang sedang mengintai2 dlm diam blog aku nieh... hehehehe... (buruknye gelak...)

    ReplyDelete
  4. uit...jeles aku tengok blog ko nih...aku nyer style lama jew..nk upgrate tak reti2...hu3...

    ReplyDelete
  5. tahniahhh dh bertukar ke .my ! hehe kite punye xtau laa pe nasib :( huhu
    *anywy keep blogging ye :)

    ReplyDelete
  6. Salmiah Saad : biasa2 je blog aku nih... orglen pnye lg vivavoom n manthop...
    Mar Haini : kesiannya... nak tlg pun tgh bz ngan assignment. Cuba tanya yg sponsor domain Innanie. Bg sy, pasal domain ni, kna baca slowly baru faham. Sy try n error bnyk kali gak br menjadi

    ReplyDelete
  7. eh, dah bertukar domain rupanya..huhu
    nanti blogwalking bnyk2 untuk tmbah follower..saya malas nak blogwalking..sbb tu follower lmbt bertmbh..

    ReplyDelete
  8. Trm kasih... en. Nick blogger pertama yang sudi joint blog sy & banyak tips saya belajar dari blog en. Nick. Terima kasih sekali lagi :)

    ReplyDelete
  9. wahh.. tahniah kak. berdot 'my' laa

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.