PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie dan Akma

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Balik dari hantar borang Tabika anak ke 3, than makan, masak air. Hajat dihati nak siapkan slide power point yang dah 60 % siap. Terbuka fb dan blog. Tengok-tengok dalam entri blog blogger wilma ada contest ni . Saja-saja je nak cuba joint... Tersengguk-sengguk jugala nak klik satu persatu para sponsor punya blog yang hadiahnya memang sangat-sangat mengujakan tu. Haha... Siapa suruh joint kan... Sukatila... :)



Soalan ditanya...
1. Sejak bila berjinak dalam dunia blog?
Dari tahun 2009 tapi tahun ini baru mula nak serius.

2. Kenapa berblogging? Best tak?
Sebab minat membaca, menulis apa sahaja, berkongsi pendapat dan belajar disamping melihat-lihat kreativiti rakan-rakan blogger lain. Uish... memang la blogging terbaik... best giler....

3. Harapan pada blog di masa akan datang?
Harapan saya, dari penulisan saya di dalam blog ini, ia akan dapat menjana kewangan untuk saya, anak-anak sekeluarga disamping meramaikan kenalan dan 1 hari akan saya juga akan menjadi blogger terhebat dunia.

Tag? 
1. Cik Salmiah
2. En. Aiman
3. Cik Nuramirul

Maaflah yang ditag. jari ni gatal sangat nak tag anda bertiga... :)
Publish entry dan tinggalkan link entry di ruangan komen pemilik contest
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 orang yang sudi komen:

  1. melawat sini dari contest yang sama


    saya dah follow dah

    http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

    ReplyDelete
  2. Hadiah tunai melebihi RM200 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *