24 December 2012

Fivers Hijabis Giveaway by MV

Assalam


Dah pagi tetiba plak ternampak GA ni kat blog Muja. Tak taulah kenapa dan mengapa nak pulak hati ni joint GA ni... Takmolah pk panjang2... Sila baca

Kenapa dan mengapa GA ni diberi nama Fivers Hijabis Giveaway by MV? Nama Fivers diberikan kerana GA ini mempunyai 5 syarat yg perlu dipatuhi. Nama Hijabis pula bersempena dengan hadiah GA ni sendiri. Sila lihat bahagian senarai hadiah, kebanyakan hadiah yg ditawarkan ialah tudung. Sebab itulah, terhasil Fivers Hijabis Giveaway by MV.

Nak joint? Silalah klik je banner bulat kuning kat bawah ni ya :)


Syarat-syarat :-
  • Wajib Follow blog Mrs Violet (SINI
  • Follow twitter (SINI) *wajib bagi yg ada twitter*
  • Buat entry bertajuk "Fivers Hijabis Giveaway by MV" , letak banner dan link kan ke entry ni.
  • Tag sekurang-kurangnya 2 orang rakan blogger *pastikan mereka tahu*
  • Hantar link entry di comment box di bawah entry ni .
Nak Tag mereka berdua ni >> amalinalee & SM

Dah siap dah...

Note : Nak buat header blog, tak menjadi2...

2 comments:

  1. Salam, MV datang melawat peserta. GA ni dah tamat pada 12 tengah hari tadi. Nantikan pengumuman pemenang pada 24/25 hb . Good Luck! Tq (;

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *