Fivers Hijabis Giveaway by MV

Assalam


Dah pagi tetiba plak ternampak GA ni kat blog Muja. Tak taulah kenapa dan mengapa nak pulak hati ni joint GA ni... Takmolah pk panjang2... Sila baca

Kenapa dan mengapa GA ni diberi nama Fivers Hijabis Giveaway by MV? Nama Fivers diberikan kerana GA ini mempunyai 5 syarat yg perlu dipatuhi. Nama Hijabis pula bersempena dengan hadiah GA ni sendiri. Sila lihat bahagian senarai hadiah, kebanyakan hadiah yg ditawarkan ialah tudung. Sebab itulah, terhasil Fivers Hijabis Giveaway by MV.

Nak joint? Silalah klik je banner bulat kuning kat bawah ni ya :)


Syarat-syarat :-
  • Wajib Follow blog Mrs Violet (SINI
  • Follow twitter (SINI) *wajib bagi yg ada twitter*
  • Buat entry bertajuk "Fivers Hijabis Giveaway by MV" , letak banner dan link kan ke entry ni.
  • Tag sekurang-kurangnya 2 orang rakan blogger *pastikan mereka tahu*
  • Hantar link entry di comment box di bawah entry ni .
Nak Tag mereka berdua ni >> amalinalee & SM

Dah siap dah...

Note : Nak buat header blog, tak menjadi2...

Comments

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.