PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Giveaway Mialiana.com


اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ


Yeay.... Mia buat G.A... memang akak tunggu ni... :)


Akak paling suka (yang lain-lain suka juga tau...) entri Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com di Mialiana.com kerana follower akak bertambah dari bermulanya joint Segmen ini. Boleh lihat di SINI bagaimana terkial-kialnya akak belajar menyertai segmen... hehe... Berkat kesabaran Mia mengajar akak, akhirnya berjaya juga akak menyertai first segmen dalam blog akak ni. Memang melucukan :) Selalu bila flash back balik memang akak akan

Smile... Smile... Smile...
kerana rasa lucunya, nak juga-juga joint segmen tu walau terkial-kial. he...

Dihati ini nak sangat tag blogger hebat di bawah ni....
  1. Nick Nashram
  2. Miz Ruha
  3. Ciklaili
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 orang yang sudi komen:

  1. selamat bersegmen.
    saya punye 2 kali baru join segmen camni..huhu

    ReplyDelete
  2. sy ditag... terima kasih...
    gud luck... ^_^

    ReplyDelete
  3. gudluck ieta .. heheh mar suke bunga tu ! :D

    ReplyDelete

  4. Terima kasih Sop, en. Nick Nashram, Miz Ruha & Mar Haini. Saya budak baru belajar, kalau salah tolonglah ajar :)

    ReplyDelete
  5. good luck tau.. aien datang terjah dari segment yang sama.. jemput lar ke blog aien..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum & salam kenal...
    Emmymazli datang singgah dari segmen yang sama…. Sudi-sudikanlah join segmen emmy pulak yer…
    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html
    Tq so much dear…. ^_^

    ReplyDelete
  7. As salamualaikum dan salam kenal dari segmen y sm..

    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom_5345.html

    sudi2 tuk follow blog ecah,tQ

    ReplyDelete
  8. Good luck!
    Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

    Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *