26 December 2012

Giveaway Mialiana.com


اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ


Yeay.... Mia buat G.A... memang akak tunggu ni... :)


Akak paling suka (yang lain-lain suka juga tau...) entri Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com di Mialiana.com kerana follower akak bertambah dari bermulanya joint Segmen ini. Boleh lihat di SINI bagaimana terkial-kialnya akak belajar menyertai segmen... hehe... Berkat kesabaran Mia mengajar akak, akhirnya berjaya juga akak menyertai first segmen dalam blog akak ni. Memang melucukan :) Selalu bila flash back balik memang akak akan

Smile... Smile... Smile...
kerana rasa lucunya, nak juga-juga joint segmen tu walau terkial-kial. he...

Dihati ini nak sangat tag blogger hebat di bawah ni....
  1. Nick Nashram
  2. Miz Ruha
  3. Ciklaili

14 comments:

  1. selamat bersegmen.
    saya punye 2 kali baru join segmen camni..huhu

    ReplyDelete
  2. sy ditag... terima kasih...
    gud luck... ^_^

    ReplyDelete
  3. gudluck ieta .. heheh mar suke bunga tu ! :D

    ReplyDelete

  4. Terima kasih Sop, en. Nick Nashram, Miz Ruha & Mar Haini. Saya budak baru belajar, kalau salah tolonglah ajar :)

    ReplyDelete
  5. good luck tau.. aien datang terjah dari segment yang sama.. jemput lar ke blog aien..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum & salam kenal...
    Emmymazli datang singgah dari segmen yang sama…. Sudi-sudikanlah join segmen emmy pulak yer…
    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html
    Tq so much dear…. ^_^

    ReplyDelete
  7. As salamualaikum dan salam kenal dari segmen y sm..

    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom_5345.html

    sudi2 tuk follow blog ecah,tQ

    ReplyDelete
  8. Good luck!
    Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

    Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?