CARI DI SINI

26 December 2012

Giveaway Mialiana.com


اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ


Yeay.... Mia buat G.A... memang akak tunggu ni... :)


Akak paling suka (yang lain-lain suka juga tau...) entri Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com di Mialiana.com kerana follower akak bertambah dari bermulanya joint Segmen ini. Boleh lihat di SINI bagaimana terkial-kialnya akak belajar menyertai segmen... hehe... Berkat kesabaran Mia mengajar akak, akhirnya berjaya juga akak menyertai first segmen dalam blog akak ni. Memang melucukan :) Selalu bila flash back balik memang akak akan

Smile... Smile... Smile...
kerana rasa lucunya, nak juga-juga joint segmen tu walau terkial-kial. he...

Dihati ini nak sangat tag blogger hebat di bawah ni....
  1. Nick Nashram
  2. Miz Ruha
  3. Ciklaili

14 comments:

  1. selamat bersegmen.
    saya punye 2 kali baru join segmen camni..huhu

    ReplyDelete
  2. sy ditag... terima kasih...
    gud luck... ^_^

    ReplyDelete
  3. gudluck ieta .. heheh mar suke bunga tu ! :D

    ReplyDelete
  4. good luck tau.. aien datang terjah dari segment yang sama.. jemput lar ke blog aien..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum & salam kenal...
    Emmymazli datang singgah dari segmen yang sama…. Sudi-sudikanlah join segmen emmy pulak yer…
    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html
    Tq so much dear…. ^_^

    ReplyDelete
  6. As salamualaikum dan salam kenal dari segmen y sm..

    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom_5345.html

    sudi2 tuk follow blog ecah,tQ

    ReplyDelete
  7. Good luck!
    Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

    Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *