09 December 2012

Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Ku ke sini >>> 

Hari ni, pantang ada segmen ataupun giveaway yang ku ternampak, rasanya mesti nak joint... sampai ada yang terlepas pandang due datenya... Ish3... 
Walau sibuk buat assignment, badan dah letih, asalternampakjejoint,asalternampakjejoint.

Segmen mengikut tajuk entry ni tarikh luputnya ialah 12/12/12.
Tak berapa hari je lagi...
Tak kisahla... janji joint...
Jika anda nak joint, sila klik gambar jambangan bunga yang sangat2 cantik di atas tu ya....

Terima kasih tuan blog ayuinsyirah yang membuat segmen ni ya...

1 comment:

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?