CARI DI SINI

09 December 2012

Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Ku ke sini >>> 

Hari ni, pantang ada segmen ataupun giveaway yang ku ternampak, rasanya mesti nak joint... sampai ada yang terlepas pandang due datenya... Ish3... 
Walau sibuk buat assignment, badan dah letih, asalternampakjejoint,asalternampakjejoint.

Segmen mengikut tajuk entry ni tarikh luputnya ialah 12/12/12.
Tak berapa hari je lagi...
Tak kisahla... janji joint...
Jika anda nak joint, sila klik gambar jambangan bunga yang sangat2 cantik di atas tu ya....

Terima kasih tuan blog ayuinsyirah yang membuat segmen ni ya...

1 comment:

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *