CARI DI SINI

04 December 2012

LAJU TAK BLOG NI?

Bagusnya Blogwalking (BW), banyak ilmu baru dapat dipelajari selain dapat menambahkan kenalan dan mencambahkan idea. Dari segmen Mia lagi, ku terjah beberapa blog lain. Terjumpa entry tentang blog berat dari blogger encik fendy. Terus ku cuba try test. 

Maka, di bawah inilah hasilnya....

anda nak cuba? sila klik
sini >> iwebtool


atau sini >>gtmetrix


ataupun sini >> linkvendor

Mak aih... patutla... sesuatu harus dilakukan ni... supaya blogku ini tak berat lagi! 

Nota :
Mencuba itu lebih baik dari takut-takut mencuba supaya tak kekal di tahap yang lama


5 comments:

  1. ieta letak je benda yg penting dan gadget yg penting dalam blog ni ..mesti boleh punya (^_^)

    from:-

    Fariz Reza Dot Com

    ReplyDelete
  2. besanya blog berat sebab ade bnyk gmbr dan size gmbr tu besar..widget yg x perlu letak baik buang..huhu..tapi blog ni ok je loading tu.

    ReplyDelete
  3. salam kenal :)
    miza singgah sini dah follow :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

UNDANG-UNDANG





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM







Tulis Cadangan Atau Pertanyaan Di Sini

Name

Email *

Message *