PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

LAJU TAK BLOG NI?

Bagusnya Blogwalking (BW), banyak ilmu baru dapat dipelajari selain dapat menambahkan kenalan dan mencambahkan idea. Dari segmen Mia lagi, ku terjah beberapa blog lain. Terjumpa entry tentang blog berat dari blogger encik fendy. Terus ku cuba try test. 

Maka, di bawah inilah hasilnya....

anda nak cuba? sila klik
sini >> iwebtool


atau sini >>gtmetrix


ataupun sini >> linkvendor

Mak aih... patutla... sesuatu harus dilakukan ni... supaya blogku ini tak berat lagi! 

Nota :
Mencuba itu lebih baik dari takut-takut mencuba supaya tak kekal di tahap yang lama


SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

  1. ieta letak je benda yg penting dan gadget yg penting dalam blog ni ..mesti boleh punya (^_^)

    from:-

    Fariz Reza Dot Com

    ReplyDelete
  2. Fariz : Thanks a lot ats cdgn.
    M : try jgn tak try.... :)

    ReplyDelete
  3. besanya blog berat sebab ade bnyk gmbr dan size gmbr tu besar..widget yg x perlu letak baik buang..huhu..tapi blog ni ok je loading tu.

    ReplyDelete
  4. salam kenal :)
    miza singgah sini dah follow :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *