04 December 2012

LAJU TAK BLOG NI?

Bagusnya Blogwalking (BW), banyak ilmu baru dapat dipelajari selain dapat menambahkan kenalan dan mencambahkan idea. Dari segmen Mia lagi, ku terjah beberapa blog lain. Terjumpa entry tentang blog berat dari blogger encik fendy. Terus ku cuba try test. 

Maka, di bawah inilah hasilnya....

anda nak cuba? sila klik
sini >> iwebtool


atau sini >>gtmetrix


ataupun sini >> linkvendor

Mak aih... patutla... sesuatu harus dilakukan ni... supaya blogku ini tak berat lagi! 

Nota :
Mencuba itu lebih baik dari takut-takut mencuba supaya tak kekal di tahap yang lama


5 comments:

  1. ieta letak je benda yg penting dan gadget yg penting dalam blog ni ..mesti boleh punya (^_^)

    from:-

    Fariz Reza Dot Com

    ReplyDelete
  2. besanya blog berat sebab ade bnyk gmbr dan size gmbr tu besar..widget yg x perlu letak baik buang..huhu..tapi blog ni ok je loading tu.

    ReplyDelete
  3. salam kenal :)
    miza singgah sini dah follow :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *