LAJU TAK BLOG NI?

Bagusnya Blogwalking (BW), banyak ilmu baru dapat dipelajari selain dapat menambahkan kenalan dan mencambahkan idea. Dari segmen Mia lagi, ku terjah beberapa blog lain. Terjumpa entry tentang blog berat dari blogger encik fendy. Terus ku cuba try test. 

Maka, di bawah inilah hasilnya....

anda nak cuba? sila klik
sini >> iwebtool


atau sini >>gtmetrix


ataupun sini >> linkvendor

Mak aih... patutla... sesuatu harus dilakukan ni... supaya blogku ini tak berat lagi! 

Nota :
Mencuba itu lebih baik dari takut-takut mencuba supaya tak kekal di tahap yang lama


Comments

  1. ieta letak je benda yg penting dan gadget yg penting dalam blog ni ..mesti boleh punya (^_^)

    from:-

    Fariz Reza Dot Com

    ReplyDelete
  2. besanya blog berat sebab ade bnyk gmbr dan size gmbr tu besar..widget yg x perlu letak baik buang..huhu..tapi blog ni ok je loading tu.

    ReplyDelete
  3. salam kenal :)
    miza singgah sini dah follow :)

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.