PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

PABILA BLOG BLOGGER BARU DI REVIEW...

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Tajuk entri macam ala-ala lagu P. Ramlee pulakkan... Pabila larut malam... he... Biasa la kan, sambil-sambilan edit assignment... tak sah tak buka fb apatahlagi blog kalau buka PC ni. Ingat nak repair  gak blog ni. Tapi bila buka pageview blog, ternampak di ruang shoutbox terus terciptalah entri ni.


Terus ku klik kat yang arrow merah tu. Wa... sukanya hatiku... tak perasan segmen yang mana satu ku joint. Sebab suka sangat joint segmen. hehe... 


Rasa baru semalam buat entry tentang kesemakkan blogku ni. Hari ni dah dapat review sekaligus dengan pandangan membina. Yezze... dapat dah apakah perkara yang perlu diperbaiki dan apakah yang disukai dalam blogku ini.... Suka sangat hati...

Terima kasih adik didiey sebab sudi review blog akak. Memang akak tertunggu-tunggu sebarang cadangan dan pandangan membina dari rakan bloggers. In Shaa Allah akak akan update layout blog dari masa ke semasa :)

Terima kasih sekali lagi... :)
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 orang yang sudi komen:

  1. sama2 kak :) sy bg pandangan je..hehe..

    owh ye,akak xjoin segmen pown utk review nie.cuma akak tinggalkan link blog akak nie kat entry sy :) sbb tu sy review

    ReplyDelete
  2. o... ye ke? hahaha... akak ingatkan akak joint segmen didiey... tulah tu... excited n suka hati sgt sbb kena review... haha... :)

    ReplyDelete
  3. so boleh la work on the things lepas ni kan,, :)

    mujadafewa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dh bercadang dh nk tachap blog lps siap edit slide p.p tu nnt. Tqvm Muja

    ReplyDelete
  5. dah dapat guide tu... senang sikit kerja kan? ^_^

    ReplyDelete
  6. Memang pun... suka sgt2. Sdg perbetulkan sikit-sikit. Try & error...

    ReplyDelete
  7. maknanya ita punya terus ke nombor 7 ye? klu nmbr 7 daa terus je proceed :D

    ReplyDelete
  8. wahhh nak diriview jugakkk hehe

    ReplyDelete
  9. dah buat sampai habis dh tp still error gak lagi

    ReplyDelete
  10. owh, mcm tu ita kena email private dekat innanie, kena inform innanie tu.. sbb klu dapat email lain dari yang innanie cakap tu, mmg ada masalah..

    ReplyDelete
  11. Sila la cik Zila.. akak tgh fenin kepala nk setup domain dr pg smpi skrg dok error gak

    ReplyDelete
  12. Okay, nnt sy cuba inform innanie dulu. Setakat ni dah 2 kali email innanie n 4 kali post ticket tanya kat Asia Host tp still tak leh gak, still error...

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *