PABILA BLOG BLOGGER BARU DI REVIEW...

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Tajuk entri macam ala-ala lagu P. Ramlee pulakkan... Pabila larut malam... he... Biasa la kan, sambil-sambilan edit assignment... tak sah tak buka fb apatahlagi blog kalau buka PC ni. Ingat nak repair  gak blog ni. Tapi bila buka pageview blog, ternampak di ruang shoutbox terus terciptalah entri ni.


Terus ku klik kat yang arrow merah tu. Wa... sukanya hatiku... tak perasan segmen yang mana satu ku joint. Sebab suka sangat joint segmen. hehe... 


Rasa baru semalam buat entry tentang kesemakkan blogku ni. Hari ni dah dapat review sekaligus dengan pandangan membina. Yezze... dapat dah apakah perkara yang perlu diperbaiki dan apakah yang disukai dalam blogku ini.... Suka sangat hati...

Terima kasih adik didiey sebab sudi review blog akak. Memang akak tertunggu-tunggu sebarang cadangan dan pandangan membina dari rakan bloggers. In Shaa Allah akak akan update layout blog dari masa ke semasa :)

Terima kasih sekali lagi... :)

Comments

  1. sama2 kak :) sy bg pandangan je..hehe..

    owh ye,akak xjoin segmen pown utk review nie.cuma akak tinggalkan link blog akak nie kat entry sy :) sbb tu sy review

    ReplyDelete
  2. o... ye ke? hahaha... akak ingatkan akak joint segmen didiey... tulah tu... excited n suka hati sgt sbb kena review... haha... :)

    ReplyDelete
  3. so boleh la work on the things lepas ni kan,, :)

    mujadafewa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dah dapat guide tu... senang sikit kerja kan? ^_^

    ReplyDelete
  5. maknanya ita punya terus ke nombor 7 ye? klu nmbr 7 daa terus je proceed :D

    ReplyDelete
  6. wahhh nak diriview jugakkk hehe

    ReplyDelete
  7. owh, mcm tu ita kena email private dekat innanie, kena inform innanie tu.. sbb klu dapat email lain dari yang innanie cakap tu, mmg ada masalah..

    ReplyDelete
  8. Okay, nnt sy cuba inform innanie dulu. Setakat ni dah 2 kali email innanie n 4 kali post ticket tanya kat Asia Host tp still tak leh gak, still error...

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.