PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

PBS SANGAT MEMBEBANKAN ATAU MENGUNTUNGKAN?

Salam...
Google2 nak siapkan assignment... jumpa plak link ni >>> http://www.aduanrakyat.com.my/pbs-sangat-membebankan Bacalah sendiri ya.. haiyyaaaa.... Ish3....

Nota : 
Akhirnya, siap sudah assignment individu subjek Pengukuran dan Penilaian saya... Alhamdulillah....
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 orang yang sudi komen:

  1. assalam blog ieta dah ada di dalam bloglist saya (^_^)

    check kat sini >> http://blognomborsatu.blogspot.com/ <<

    terima kasih kerana sudi exchange ya .

    from:-

    Fariz Reza Dot Com

    ReplyDelete
  2. Masing2 pemikiran..kalau think positif n do positif so benda tu menguntungkan dan begitulah sebaliknya..

    ReplyDelete
  3. hemm pbs oh pbs.. kesian tgk cikgu2, perlu keselarasan yang lebih mantap ~

    ReplyDelete
  4. FR : Terima kasih... akak sangat3... suka...
    Si Matatajam : Betul tu
    Mar Haini : Bukan senang jadi guru ni... tapi minat terhadap tugas ni, mengatasi segala rintangan mendatang

    ReplyDelete
  5. ramai cikgu merungut pasai pbs ni..
    p/s:sy bukan cikgu...:)

    ReplyDelete
  6. mmmm... tak taula, bg sy PBS ni ada pro n kontranya. Trm kasih sudi ziarah & follow blog sy :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *