CARI DI SINI

03 December 2012

PBS SANGAT MEMBEBANKAN ATAU MENGUNTUNGKAN?

Salam...
Google2 nak siapkan assignment... jumpa plak link ni >>> http://www.aduanrakyat.com.my/pbs-sangat-membebankan Bacalah sendiri ya.. haiyyaaaa.... Ish3....

Nota : 
Akhirnya, siap sudah assignment individu subjek Pengukuran dan Penilaian saya... Alhamdulillah....

6 comments:

  1. assalam blog ieta dah ada di dalam bloglist saya (^_^)

    check kat sini >> http://blognomborsatu.blogspot.com/ <<

    terima kasih kerana sudi exchange ya .

    from:-

    Fariz Reza Dot Com

    ReplyDelete
  2. Masing2 pemikiran..kalau think positif n do positif so benda tu menguntungkan dan begitulah sebaliknya..

    ReplyDelete
  3. hemm pbs oh pbs.. kesian tgk cikgu2, perlu keselarasan yang lebih mantap ~

    ReplyDelete
  4. FR : Terima kasih... akak sangat3... suka...
    Si Matatajam : Betul tu
    Mar Haini : Bukan senang jadi guru ni... tapi minat terhadap tugas ni, mengatasi segala rintangan mendatang

    ReplyDelete
  5. ramai cikgu merungut pasai pbs ni..
    p/s:sy bukan cikgu...:)

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *