KISAH CIKGU IETA

Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. �� Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

PBS SANGAT MEMBEBANKAN ATAU MENGUNTUNGKAN?

Salam...
Google2 nak siapkan assignment... jumpa plak link ni >>> http://www.aduanrakyat.com.my/pbs-sangat-membebankan Bacalah sendiri ya.. haiyyaaaa.... Ish3....

Nota : 
Akhirnya, siap sudah assignment individu subjek Pengukuran dan Penilaian saya... Alhamdulillah....
SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 orang yang sudi komen:

  1. assalam blog ieta dah ada di dalam bloglist saya (^_^)

    check kat sini >> http://blognomborsatu.blogspot.com/ <<

    terima kasih kerana sudi exchange ya .

    from:-

    Fariz Reza Dot Com

    ReplyDelete
  2. Masing2 pemikiran..kalau think positif n do positif so benda tu menguntungkan dan begitulah sebaliknya..

    ReplyDelete
  3. hemm pbs oh pbs.. kesian tgk cikgu2, perlu keselarasan yang lebih mantap ~

    ReplyDelete
  4. FR : Terima kasih... akak sangat3... suka...
    Si Matatajam : Betul tu
    Mar Haini : Bukan senang jadi guru ni... tapi minat terhadap tugas ni, mengatasi segala rintangan mendatang

    ReplyDelete
  5. ramai cikgu merungut pasai pbs ni..
    p/s:sy bukan cikgu...:)

    ReplyDelete
  6. mmmm... tak taula, bg sy PBS ni ada pro n kontranya. Trm kasih sudi ziarah & follow blog sy :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *