03 December 2012

PBS SANGAT MEMBEBANKAN ATAU MENGUNTUNGKAN?

Salam...
Google2 nak siapkan assignment... jumpa plak link ni >>> http://www.aduanrakyat.com.my/pbs-sangat-membebankan Bacalah sendiri ya.. haiyyaaaa.... Ish3....

Nota : 
Akhirnya, siap sudah assignment individu subjek Pengukuran dan Penilaian saya... Alhamdulillah....

6 comments:

  1. assalam blog ieta dah ada di dalam bloglist saya (^_^)

    check kat sini >> http://blognomborsatu.blogspot.com/ <<

    terima kasih kerana sudi exchange ya .

    from:-

    Fariz Reza Dot Com

    ReplyDelete
  2. Masing2 pemikiran..kalau think positif n do positif so benda tu menguntungkan dan begitulah sebaliknya..

    ReplyDelete
  3. hemm pbs oh pbs.. kesian tgk cikgu2, perlu keselarasan yang lebih mantap ~

    ReplyDelete
  4. FR : Terima kasih... akak sangat3... suka...
    Si Matatajam : Betul tu
    Mar Haini : Bukan senang jadi guru ni... tapi minat terhadap tugas ni, mengatasi segala rintangan mendatang

    ReplyDelete
  5. ramai cikgu merungut pasai pbs ni..
    p/s:sy bukan cikgu...:)

    ReplyDelete
  6. mmmm... tak taula, bg sy PBS ni ada pro n kontranya. Trm kasih sudi ziarah & follow blog sy :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?