CARI DI SINI

24 December 2012

Pencarian Bloglist Januari 2013 by Nurfara Hani

Joint segmen yang dijemput oleh owner segmen Cik Nurfara hani


terima kasih ya sudi jemput akak :)

sebulan je ke dik dok dlm bloglist adik? hehe...

6 comments:

  1. Thanks sudi join:)senarai peserta telah di update. Jom terjah yang lain. thanks support saya. Untuk akak, saya letak kat bloglist untuk selamanya ye.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-bloglist-januari-2013.html

    ReplyDelete
  2. http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013-by.html

    Follower ke 131
    Mind follow me back ? =)

    ReplyDelete
  3. follow awak. hope sudi follow Nisa balik dengan seikhlas hati ♥

    http://stilovkatahatistilovastrid.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013-by.html

    ReplyDelete
  4. nice blog :)
    done follow ..
    follow mine too ..

    http://fiesayangrul.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013-by_25.html

    ReplyDelete
  5. jemput singgah balik blog saya ye?

    jom join sekali GA ni :D

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-fyah-ahmad.html

    ReplyDelete
  6. jemput http://izza-sakura.blogspot.com/2013/01/segmen-2-hari.html

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *