15 December 2012

Review dan Domain Free

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Alhamdulillah... segalanya berjalan dengan lancar hari ini :)
Apakah yang terjadi?

1. Tiba-tiba ada followers review ringkas tentang blog diruangan kogmen segmen "Jom kutuk blog saya" walaupun tuanpunya segmen tak kutuk lagi... Tunggu.... :)


2. berjaya register


3. domain dah bertukar...


ni buktinya tapi....

tapi... yang mana tak appear... slowly setting lain. Lepasni kena pergi http://www.iplocationtools.com tu kot... :) tak pun tanya rakan-rakan lain yang dah berjaya dapatkan domain free ni. Dah settle :)

4. Slide presentation subjek Ahad ni pun dah siap.....

Alhamdulillah....

Terima kasih Muja yang buat GA & Cik Innanie yang sponsor domain free ni. 
U all perasan tak gambar-gambar dalam entri dalam blog ni sudah berborder? Bila masa setting menjadi tak pula perasan. Alhamdulillah....

Nota :
Sabar itu separuh daripada iman... Marah itu daripada syaiton... Jadi, be cool...

 Jom cuba lihat pagespeed anda


9 comments:

  1. Untunglah...Dah setel hal domainnya..Tahniah ~

    ReplyDelete
  2. wah.. dah jd dah .my tu :)

    ReplyDelete
  3. phat nye .my x ok lagi la

    ReplyDelete
  4. sis, kena tggu berapa lama ye baru betul2 tukar ke domain.my tu lepas kita siap save semua?

    ReplyDelete
  5. dah siap save mmg trus je menjadi .my kalo ikut blog sponsor innanie pnye arahan tu. Takpun, cb g blog Paly @ Syida coz dorg ada wat tutorial ttg domain.my ni

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?