CIKGU IETA

Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Review dan Domain Free

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Alhamdulillah... segalanya berjalan dengan lancar hari ini :)
Apakah yang terjadi?

1. Tiba-tiba ada followers review ringkas tentang blog diruangan kogmen segmen "Jom kutuk blog saya" walaupun tuanpunya segmen tak kutuk lagi... Tunggu.... :)


2. berjaya register


3. domain dah bertukar...


ni buktinya tapi....

tapi... yang mana tak appear... slowly setting lain. Lepasni kena pergi http://www.iplocationtools.com tu kot... :) tak pun tanya rakan-rakan lain yang dah berjaya dapatkan domain free ni. Dah settle :)

4. Slide presentation subjek Ahad ni pun dah siap.....

Alhamdulillah....

Terima kasih Muja yang buat GA & Cik Innanie yang sponsor domain free ni. 
U all perasan tak gambar-gambar dalam entri dalam blog ni sudah berborder? Bila masa setting menjadi tak pula perasan. Alhamdulillah....

Nota :
Sabar itu separuh daripada iman... Marah itu daripada syaiton... Jadi, be cool...

 Jom cuba lihat pagespeed anda


SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 orang yang sudi komen:

  1. Untunglah...Dah setel hal domainnya..Tahniah ~

    ReplyDelete
  2. wah.. dah jd dah .my tu :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih KC :)
    Terima kasih Paly atas tutorial tu. Amat membantu :)

    ReplyDelete
  4. Biasa2 je en. Fendy. Trm kasih... :)

    ReplyDelete
  5. phat nye .my x ok lagi la

    ReplyDelete
  6. Phat cuba ke blog blogger Innanie n baca dgn teliti arahan yg dibuat ya. Slmt brjaya :)

    ReplyDelete
  7. sis, kena tggu berapa lama ye baru betul2 tukar ke domain.my tu lepas kita siap save semua?

    ReplyDelete
  8. dah siap save mmg trus je menjadi .my kalo ikut blog sponsor innanie pnye arahan tu. Takpun, cb g blog Paly @ Syida coz dorg ada wat tutorial ttg domain.my ni

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *