CARI DI SINI

15 December 2012

Review dan Domain Free

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Alhamdulillah... segalanya berjalan dengan lancar hari ini :)
Apakah yang terjadi?

1. Tiba-tiba ada followers review ringkas tentang blog diruangan kogmen segmen "Jom kutuk blog saya" walaupun tuanpunya segmen tak kutuk lagi... Tunggu.... :)


2. berjaya register


3. domain dah bertukar...


ni buktinya tapi....

tapi... yang mana tak appear... slowly setting lain. Lepasni kena pergi http://www.iplocationtools.com tu kot... :) tak pun tanya rakan-rakan lain yang dah berjaya dapatkan domain free ni. Dah settle :)

4. Slide presentation subjek Ahad ni pun dah siap.....

Alhamdulillah....

Terima kasih Muja yang buat GA & Cik Innanie yang sponsor domain free ni. 
U all perasan tak gambar-gambar dalam entri dalam blog ni sudah berborder? Bila masa setting menjadi tak pula perasan. Alhamdulillah....

Nota :
Sabar itu separuh daripada iman... Marah itu daripada syaiton... Jadi, be cool...

 Jom cuba lihat pagespeed anda


9 comments:

  1. Untunglah...Dah setel hal domainnya..Tahniah ~

    ReplyDelete
  2. wah.. dah jd dah .my tu :)

    ReplyDelete
  3. phat nye .my x ok lagi la

    ReplyDelete
  4. sis, kena tggu berapa lama ye baru betul2 tukar ke domain.my tu lepas kita siap save semua?

    ReplyDelete
  5. dah siap save mmg trus je menjadi .my kalo ikut blog sponsor innanie pnye arahan tu. Takpun, cb g blog Paly @ Syida coz dorg ada wat tutorial ttg domain.my ni

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *