PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

SAYA TAK HEBAT...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Kat dashboard 62


Tapi kat bawah ni... 60 je (satu tu, masa mula-mula jadi blogger terklik joint. Sampai sekarang nak buang tak boleh. Puas godek-godek tapi tak boleh gak). Tau dah la yang tu adalah saya sendiri... hehe... Tapi yang satu lagi? In private  kot... tak kisah la...

Members setakat 11:47 pagi hari ini 8/12/2012
Apapun... terima kasih kepada semua... Saya tau saya tak pandai menulis. Tapi kan, nak juga menulis. Saya tau SAYA TAK HEBAT... tapi saya sentiasa mencuba untuk menjadi yang terbaik antara yang baik-baik... 

Nota :
Saje je... nak uji kecekapan menaip... hehe... Penulisan yang takde motif la ni kowt kiranyakan... haha...
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Instagram Marketeer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya mengajar Online dan Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 orang yang sudi komen:

  1. xpe aihhh kayuh pelan2 dehh

    ReplyDelete
  2. hehe... teerma kasih atas semangat diberi... :)

    ReplyDelete
  3. xper...setiap kejayaan adalah dimulai dengan langkah yang pertama. Dalam utk mencapai "hebat" pada pandangan mata manusia ada berbeza. Apa yg penting buat apa yg kita nak buat dan jangan cepat putus asa. Orang yang "hebat" adalah orang yang tidak pernah berputus asa walaupun jatuh berkali2.

    mselim3
    dari sahabat utk sahabat...

    ReplyDelete
  4. lebih baik dari tak menulis langsng

    ReplyDelete
  5. Takpe.. Nurrul dulu pun mula dari bawah 1 ! ! ^^ :)

    SALAM PERKENALAN..

    ReplyDelete
  6. Terharu baca kata-kata semangat dari semua yang sudi membaca entri ini. Terima kasih semua :)

    ReplyDelete
  7. Sehebat mana seseorang tu pun tetap perlu memulakannya dengan langkah yang pertama..teruskan! ;-)

    ReplyDelete
  8. No. No. No..
    Setiap orang ada kehebatannya yang tersendir :)

    ReplyDelete
  9. No. No. No..
    Setiap orang ada kehebatannya yang tersendir :)

    ReplyDelete
  10. … Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your www.ieta.my website on complete autopilot - building backlinks and getting your website on top of Google and other search engines 1st pages, so your site finally can get laser targeted qualified traffic, and so you can get lot more visitors for your website.

    YEP, that’s right, there’s this little known website which shows you how to get to the top 10 of Google and other search engines guaranteed.

    I used it and in just 7 days… got floods of traffic to my site...

    …Well check out the incredible results for yourself -
    http://magic-traffic-software.com

    I’m not trying to be rude here, but I believe when you find something that finally works you should share it…

    …so that’s what I’m doing today, sharing it with you:

    http://magic-traffic-software.com

    Take care - your friend Jennifer

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *