Segmen Aku Gila Blog


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Menulis takmo. 
Joint segmen & blogwalking mau...
Best nih...
Nak joint? Jom...



Sebab apa nak joint? Dah memang bersesuaian sangat dah segmen ni dengan diriku yang memang sedang gila blog. Gila blog takpe, jangan jadi gila sudah... Hehe...

Terima kasih Cik Fie, tuanpunya blog yang sudi buat segmen ni. I like it...

Nota :
Assigment berlambak pun, still nak blogging gak. Kan3...

Comments

  1. done follow kamu..thanks folo saye..salam perkanalan..rajin2 la singgah yea

    ReplyDelete
  2. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/2012-giveaway-by-iraarina-izzahlt.html

    ayu tag awak

    ReplyDelete
  3. hai , singgah sini -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen same…baru ade mase nak lawat blog awk… jom lawat balik --->http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.