CARI DI SINI

10 December 2012

Segmen Aku Gila Blog


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Menulis takmo. 
Joint segmen & blogwalking mau...
Best nih...
Nak joint? Jom...



Sebab apa nak joint? Dah memang bersesuaian sangat dah segmen ni dengan diriku yang memang sedang gila blog. Gila blog takpe, jangan jadi gila sudah... Hehe...

Terima kasih Cik Fie, tuanpunya blog yang sudi buat segmen ni. I like it...

Nota :
Assigment berlambak pun, still nak blogging gak. Kan3...

10 comments:

  1. done follow kamu..thanks folo saye..salam perkanalan..rajin2 la singgah yea

    ReplyDelete
  2. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/2012-giveaway-by-iraarina-izzahlt.html

    ayu tag awak

    ReplyDelete
  3. hai , singgah sini -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen same…baru ade mase nak lawat blog awk… jom lawat balik --->http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

UNDANG-UNDANG





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM







Tulis Cadangan Atau Pertanyaan Di Sini

Name

Email *

Message *