CIKGU IETA

Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Segmen Aku Gila Blog


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Menulis takmo. 
Joint segmen & blogwalking mau...
Best nih...
Nak joint? Jom...



Sebab apa nak joint? Dah memang bersesuaian sangat dah segmen ni dengan diriku yang memang sedang gila blog. Gila blog takpe, jangan jadi gila sudah... Hehe...

Terima kasih Cik Fie, tuanpunya blog yang sudi buat segmen ni. I like it...

Nota :
Assigment berlambak pun, still nak blogging gak. Kan3...

SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. done follow kamu..thanks folo saye..salam perkanalan..rajin2 la singgah yea

    ReplyDelete
  2. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/2012-giveaway-by-iraarina-izzahlt.html

    ayu tag awak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maafla Ayu... hari ni baru akak perasan awak tag akak... huhu...

      Delete
  3. hai , singgah sini -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen same…baru ade mase nak lawat blog awk… jom lawat balik --->http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *