PENGENALAN RINGKAS

Blog Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog Kisah Cikgu ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup juga tips, tutorial blog dan pelbagai lagi panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca.

Terima kasih Follow Instagram Cikgu iEta dan Subscribe Channel Telegram Cikgu iEta dan sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai.

(SEGMEN) BLOG REVIEW!

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Segmen lagi dipagi hari... Jumpa dalam entri Muja
Klik di banner yang cute di atas jika nak joint.
Terima kasih tuan segmen
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

  1. insyaALLAH nnt akak di-review lg :)

    psst~ nnt akak tgk2 lah tutorial utk buat border tu.ada yg simple2 je. tanya kat pakcik google.hihi..kalau akak nak tgk kat blog didiey pown blh.ada link kat sidebar yg tulis tutorial best. :)

    ReplyDelete
  2. salam..
    aliaa join sni..
    jemput la ke blogg aliaa ye..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  3. Didiey : Boleh2... akak suka sangat2 tu. Banyak kelebihan rupanya tinggalkan link ataupun joint segmen ni.... :)
    KK : In Shaa Allah... Terima kasih sudi jadi rakan blog akak

    ReplyDelete
  4. Alahai Kak Ieta..Rajin benar bersegmen ye...Selamat bersegmen~

    ReplyDelete
  5. Hari ni last bersegmen. Letih dah... klik brp bnyk klik da... :(

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *