14 December 2012

(SEGMEN) BLOG REVIEW!

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Segmen lagi dipagi hari... Jumpa dalam entri Muja
Klik di banner yang cute di atas jika nak joint.
Terima kasih tuan segmen

5 comments:

  1. insyaALLAH nnt akak di-review lg :)

    psst~ nnt akak tgk2 lah tutorial utk buat border tu.ada yg simple2 je. tanya kat pakcik google.hihi..kalau akak nak tgk kat blog didiey pown blh.ada link kat sidebar yg tulis tutorial best. :)

    ReplyDelete
  2. salam..
    aliaa join sni..
    jemput la ke blogg aliaa ye..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  3. Didiey : Boleh2... akak suka sangat2 tu. Banyak kelebihan rupanya tinggalkan link ataupun joint segmen ni.... :)
    KK : In Shaa Allah... Terima kasih sudi jadi rakan blog akak

    ReplyDelete
  4. Alahai Kak Ieta..Rajin benar bersegmen ye...Selamat bersegmen~

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?