07 December 2012

SEGMEN : JOM BLOGWALKING SAMBIL FOLLOW SAMPAI LETIH BY SHAHRIL

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Segmen lagi... kali ni gatal lagi jari jemariku nak bersegmen. haha... 

FYI...Ni segmen ke 3 sejak mula minat bersegmen sambil-sambil membaca blog orang)


Tak ramai pun rakan blog saya... hanya ada 54 orang sahaja... tu pun selepas joint segmen Mia dan ada juga yang singgah dan terus joint. Terima kasih kepada mereka-mereka semua yang sudi jadi rakanku... :)


Dah follow tuan punya segmen ni tau... Ni buktinya...


Sekian, terima kasih kepada blogger yang dah joint segmen ni kerana dari beliau saya jumpa segmen ni (lupa da nak amik link dia tadi...... sorry ya...)

Sekian, terima kasih...

Nota :
Hobi baru saya : Joint segmen (yang mudah2 je... yang susah payah takmo ar...), Blogwalking sambil membaca dan update blog.

5 comments:

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?