CIKGU IETA

Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

SEGMEN : JOM BLOGWALKING SAMBIL FOLLOW SAMPAI LETIH BY SHAHRIL

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Segmen lagi... kali ni gatal lagi jari jemariku nak bersegmen. haha... 

FYI...Ni segmen ke 3 sejak mula minat bersegmen sambil-sambil membaca blog orang)


Tak ramai pun rakan blog saya... hanya ada 54 orang sahaja... tu pun selepas joint segmen Mia dan ada juga yang singgah dan terus joint. Terima kasih kepada mereka-mereka semua yang sudi jadi rakanku... :)


Dah follow tuan punya segmen ni tau... Ni buktinya...


Sekian, terima kasih kepada blogger yang dah joint segmen ni kerana dari beliau saya jumpa segmen ni (lupa da nak amik link dia tadi...... sorry ya...)

Sekian, terima kasih...

Nota :
Hobi baru saya : Joint segmen (yang mudah2 je... yang susah payah takmo ar...), Blogwalking sambil membaca dan update blog.

SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

  1. selamat berblogwalking kak.. :)

    ReplyDelete
  2. membalas kunjungan dari segmen sama
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    done follow #61

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *