PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

SEGMEN : JOM BLOGWALKING SAMBIL FOLLOW SAMPAI LETIH BY SHAHRIL

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Segmen lagi... kali ni gatal lagi jari jemariku nak bersegmen. haha... 

FYI...Ni segmen ke 3 sejak mula minat bersegmen sambil-sambil membaca blog orang)


Tak ramai pun rakan blog saya... hanya ada 54 orang sahaja... tu pun selepas joint segmen Mia dan ada juga yang singgah dan terus joint. Terima kasih kepada mereka-mereka semua yang sudi jadi rakanku... :)


Dah follow tuan punya segmen ni tau... Ni buktinya...


Sekian, terima kasih kepada blogger yang dah joint segmen ni kerana dari beliau saya jumpa segmen ni (lupa da nak amik link dia tadi...... sorry ya...)

Sekian, terima kasih...

Nota :
Hobi baru saya : Joint segmen (yang mudah2 je... yang susah payah takmo ar...), Blogwalking sambil membaca dan update blog.

SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

  1. selamat berblogwalking kak.. :)

    ReplyDelete
  2. membalas kunjungan dari segmen sama
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    done follow #61

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *