SEGMEN : JOM BLOGWALKING SAMBIL FOLLOW SAMPAI LETIH BY SHAHRIL

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Segmen lagi... kali ni gatal lagi jari jemariku nak bersegmen. haha... 

FYI...Ni segmen ke 3 sejak mula minat bersegmen sambil-sambil membaca blog orang)


Tak ramai pun rakan blog saya... hanya ada 54 orang sahaja... tu pun selepas joint segmen Mia dan ada juga yang singgah dan terus joint. Terima kasih kepada mereka-mereka semua yang sudi jadi rakanku... :)


Dah follow tuan punya segmen ni tau... Ni buktinya...


Sekian, terima kasih kepada blogger yang dah joint segmen ni kerana dari beliau saya jumpa segmen ni (lupa da nak amik link dia tadi...... sorry ya...)

Sekian, terima kasih...

Nota :
Hobi baru saya : Joint segmen (yang mudah2 je... yang susah payah takmo ar...), Blogwalking sambil membaca dan update blog.

Comments

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.