PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Segmen : Jom kutuk Blog Saya by aimancool.com

Salam, 
Puas ku godek-godek jumpa entry title di atas dari salah seorang peserta dalam ruangan segmen Mia... hah, nin dia segmen yang sangat3... nak ku joint. Tak taula owner blognya En. Aiman sudi terima ke tak lagi... tapi memang menunggu ni... sebab nak tahu kekurangan blog saya ni ha...

Klik banner di atas tu jika hendak ke blog penganjur segmen ni

Tak reti la nak kutuk blog orang wahai encik Aiman....... sebab sedar diri blog ini pun tak berapa nak manthop lagi... tapi terima kasihla sudi buat segmen ini... :)


So, tunggu....

Pageviews & followers (rakan blog) sehingga pukul 4 ptg tadi


kesian kan... memang kesian kat blog saya ni...huhuhu... tak kisahla kan... janji boleh menulis dan blogwalking ke blog oranglain yang sememangnya hebat...
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 orang yang sudi komen:

  1. salam kak..waa..ni menunggu keputusan la ni ye kak..hehe..xpe..kita ambik positifnya kan.. yang pnting tu kreativiti kita..btl tak.. :)

    ReplyDelete
  2. tulah tu, berdebar-debar gak ni... hehe...

    ReplyDelete
  3. dah penat BW kat peserta segmen Mia. dari 100 orang, hari ni baru dapat BW n follow blog ke 80 je. nnti la sambung.... penat eh...tapi best gak lakan...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ieta...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  5. Tqvm Mas Zull sejak joint segmen Mia, terasa rajin nak joint segmen lain2 yg senang dijoint. :)

    ReplyDelete
  6. kejam sgt bunyi kutuk tu...rasenye lebig kepada komen utk menambahbaik kan....

    ReplyDelete
  7. He3... udah tuan pnye blog yg buat segmen tajuk camtu... terima je la... sy mmg suka bljr... :)

    ReplyDelete
  8. hehehe... menakutkan je segmen ni..
    btw, selamat bersegmen kak..

    ReplyDelete
  9. Biasa je... He3... Dah biasa kena kutuk kaw2 pnyer... Inilah cabaran paling best akak sedang tunggu keputusannya... :) Thanks Zahirah sudi berkunjung

    ReplyDelete
  10. ditag http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/giveaway-love-collection-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  11. ditag http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/giveaway-love-collection-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  12. Terima kasih sudi tag sy... Ada masa saya cuba joint ya. :)

    ReplyDelete
  13. Terima kasih... :) tuan pnya segmen tak komen pun lagi... huhu...

    ReplyDelete
  14. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  15. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum cikgu. hehe..
    blog yg simple.. tulisan pon jenis senang nak baca.
    cuma kalau nak lagi menarik, buleh create header utk blog ni. xpon warna n jenis tulisan tu buleh edit. warna bagi kontra dgn background..

    banyak join segmen nampak..? huhu.

    ReplyDelete
  17. Wa'alaikumussalam... dah bnyk kali cuba create header tapi tak pernah menjadi. huhuhu.... ms ni mmg suka ngan wrna biru...je. Tgkle camana nnti... Trm kasih ats cadangan :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *