05 December 2012

Segmen : Jom kutuk Blog Saya by aimancool.com

Salam, 
Puas ku godek-godek jumpa entry title di atas dari salah seorang peserta dalam ruangan segmen Mia... hah, nin dia segmen yang sangat3... nak ku joint. Tak taula owner blognya En. Aiman sudi terima ke tak lagi... tapi memang menunggu ni... sebab nak tahu kekurangan blog saya ni ha...

Klik banner di atas tu jika hendak ke blog penganjur segmen ni

Tak reti la nak kutuk blog orang wahai encik Aiman....... sebab sedar diri blog ini pun tak berapa nak manthop lagi... tapi terima kasihla sudi buat segmen ini... :)


So, tunggu....

Pageviews & followers (rakan blog) sehingga pukul 4 ptg tadi


kesian kan... memang kesian kat blog saya ni...huhuhu... tak kisahla kan... janji boleh menulis dan blogwalking ke blog oranglain yang sememangnya hebat...

21 comments:

  1. salam kak..waa..ni menunggu keputusan la ni ye kak..hehe..xpe..kita ambik positifnya kan.. yang pnting tu kreativiti kita..btl tak.. :)

    ReplyDelete
  2. dah penat BW kat peserta segmen Mia. dari 100 orang, hari ni baru dapat BW n follow blog ke 80 je. nnti la sambung.... penat eh...tapi best gak lakan...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ieta...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  4. Tqvm Mas Zull sejak joint segmen Mia, terasa rajin nak joint segmen lain2 yg senang dijoint. :)

    ReplyDelete
  5. kejam sgt bunyi kutuk tu...rasenye lebig kepada komen utk menambahbaik kan....

    ReplyDelete
  6. He3... udah tuan pnye blog yg buat segmen tajuk camtu... terima je la... sy mmg suka bljr... :)

    ReplyDelete
  7. hehehe... menakutkan je segmen ni..
    btw, selamat bersegmen kak..

    ReplyDelete
  8. Biasa je... He3... Dah biasa kena kutuk kaw2 pnyer... Inilah cabaran paling best akak sedang tunggu keputusannya... :) Thanks Zahirah sudi berkunjung

    ReplyDelete
  9. ditag http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/giveaway-love-collection-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  10. ditag http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/giveaway-love-collection-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  11. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  12. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum cikgu. hehe..
    blog yg simple.. tulisan pon jenis senang nak baca.
    cuma kalau nak lagi menarik, buleh create header utk blog ni. xpon warna n jenis tulisan tu buleh edit. warna bagi kontra dgn background..

    banyak join segmen nampak..? huhu.

    ReplyDelete
  14. Wa'alaikumussalam... dah bnyk kali cuba create header tapi tak pernah menjadi. huhuhu.... ms ni mmg suka ngan wrna biru...je. Tgkle camana nnti... Trm kasih ats cadangan :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

Maklumat pelajar bukan untuk dijual