CARI DI SINI

05 December 2012

Segmen : Jom kutuk Blog Saya by aimancool.com

Salam, 
Puas ku godek-godek jumpa entry title di atas dari salah seorang peserta dalam ruangan segmen Mia... hah, nin dia segmen yang sangat3... nak ku joint. Tak taula owner blognya En. Aiman sudi terima ke tak lagi... tapi memang menunggu ni... sebab nak tahu kekurangan blog saya ni ha...

Klik banner di atas tu jika hendak ke blog penganjur segmen ni

Tak reti la nak kutuk blog orang wahai encik Aiman....... sebab sedar diri blog ini pun tak berapa nak manthop lagi... tapi terima kasihla sudi buat segmen ini... :)


So, tunggu....

Pageviews & followers (rakan blog) sehingga pukul 4 ptg tadi


kesian kan... memang kesian kat blog saya ni...huhuhu... tak kisahla kan... janji boleh menulis dan blogwalking ke blog oranglain yang sememangnya hebat...

21 comments:

  1. salam kak..waa..ni menunggu keputusan la ni ye kak..hehe..xpe..kita ambik positifnya kan.. yang pnting tu kreativiti kita..btl tak.. :)

    ReplyDelete
  2. dah penat BW kat peserta segmen Mia. dari 100 orang, hari ni baru dapat BW n follow blog ke 80 je. nnti la sambung.... penat eh...tapi best gak lakan...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ieta...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  4. kejam sgt bunyi kutuk tu...rasenye lebig kepada komen utk menambahbaik kan....

    ReplyDelete
  5. hehehe... menakutkan je segmen ni..
    btw, selamat bersegmen kak..

    ReplyDelete
  6. Biasa je... He3... Dah biasa kena kutuk kaw2 pnyer... Inilah cabaran paling best akak sedang tunggu keputusannya... :) Thanks Zahirah sudi berkunjung

    ReplyDelete
  7. ditag http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/giveaway-love-collection-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  8. ditag http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/giveaway-love-collection-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  9. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  10. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum cikgu. hehe..
    blog yg simple.. tulisan pon jenis senang nak baca.
    cuma kalau nak lagi menarik, buleh create header utk blog ni. xpon warna n jenis tulisan tu buleh edit. warna bagi kontra dgn background..

    banyak join segmen nampak..? huhu.

    ReplyDelete
  12. Wa'alaikumussalam... dah bnyk kali cuba create header tapi tak pernah menjadi. huhuhu.... ms ni mmg suka ngan wrna biru...je. Tgkle camana nnti... Trm kasih ats cadangan :)

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *