Segmen : Jom kutuk Blog Saya by aimancool.com

Salam, 
Puas ku godek-godek jumpa entry title di atas dari salah seorang peserta dalam ruangan segmen Mia... hah, nin dia segmen yang sangat3... nak ku joint. Tak taula owner blognya En. Aiman sudi terima ke tak lagi... tapi memang menunggu ni... sebab nak tahu kekurangan blog saya ni ha...

Klik banner di atas tu jika hendak ke blog penganjur segmen ni

Tak reti la nak kutuk blog orang wahai encik Aiman....... sebab sedar diri blog ini pun tak berapa nak manthop lagi... tapi terima kasihla sudi buat segmen ini... :)


So, tunggu....

Pageviews & followers (rakan blog) sehingga pukul 4 ptg tadi


kesian kan... memang kesian kat blog saya ni...huhuhu... tak kisahla kan... janji boleh menulis dan blogwalking ke blog oranglain yang sememangnya hebat...

Comments

  1. salam kak..waa..ni menunggu keputusan la ni ye kak..hehe..xpe..kita ambik positifnya kan.. yang pnting tu kreativiti kita..btl tak.. :)

    ReplyDelete
  2. dah penat BW kat peserta segmen Mia. dari 100 orang, hari ni baru dapat BW n follow blog ke 80 je. nnti la sambung.... penat eh...tapi best gak lakan...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ieta...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  4. kejam sgt bunyi kutuk tu...rasenye lebig kepada komen utk menambahbaik kan....

    ReplyDelete
  5. hehehe... menakutkan je segmen ni..
    btw, selamat bersegmen kak..

    ReplyDelete
  6. Biasa je... He3... Dah biasa kena kutuk kaw2 pnyer... Inilah cabaran paling best akak sedang tunggu keputusannya... :) Thanks Zahirah sudi berkunjung

    ReplyDelete
  7. ditag http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/giveaway-love-collection-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  8. ditag http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/giveaway-love-collection-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum cikgu. hehe..
    blog yg simple.. tulisan pon jenis senang nak baca.
    cuma kalau nak lagi menarik, buleh create header utk blog ni. xpon warna n jenis tulisan tu buleh edit. warna bagi kontra dgn background..

    banyak join segmen nampak..? huhu.

    ReplyDelete
  10. Wa'alaikumussalam... dah bnyk kali cuba create header tapi tak pernah menjadi. huhuhu.... ms ni mmg suka ngan wrna biru...je. Tgkle camana nnti... Trm kasih ats cadangan :)

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.