22 December 2012

SEGMEN: MEH AKU REVIEW BLOG KORANG

Ini kali pertama akak nak joint segmen adik cantik manis ni buat. Haritu akak dah joint G.A nya. Berbaloi.... memang berbaloi-baloi... hehe...

Nurmujahidah

tarikh berakhir 25 Disember 2012, pukul 2.30 petang (tak berapa hari je lagi...)

Psss... Jangan lepaskan peluang yang ada. Rebutlah peluang ketika mendapat peluang

4 comments:

  1. iema dtg singgah
    dr segmen yg sme
    done follow ^^
    http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-meh-aku-review-blog-korang.html

    ReplyDelete
  2. hye. dtg dr segmen sm. blogwalking smbil follow2! jum lawat blog kt jgak.

    http://eppy25.blogspot.com/

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?