CARI DI SINI

22 December 2012

SEGMEN: MEH AKU REVIEW BLOG KORANG

Ini kali pertama akak nak joint segmen adik cantik manis ni buat. Haritu akak dah joint G.A nya. Berbaloi.... memang berbaloi-baloi... hehe...

Nurmujahidah

tarikh berakhir 25 Disember 2012, pukul 2.30 petang (tak berapa hari je lagi...)

Psss... Jangan lepaskan peluang yang ada. Rebutlah peluang ketika mendapat peluang

4 comments:

  1. iema dtg singgah
    dr segmen yg sme
    done follow ^^
    http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-meh-aku-review-blog-korang.html

    ReplyDelete
  2. hye. dtg dr segmen sm. blogwalking smbil follow2! jum lawat blog kt jgak.

    http://eppy25.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *