15 December 2012

Segmen : Pencarian Blogger Baru

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ
Pertama yang mata terlihat pabila membuka blog ialah segmen yang dibuat oleh blogger Aisyah Humaira'. Lama dah ternampak segmen ni tapi sebab terlampau sibuk dengan pelbagai hal (ewwah, ewwah... kalah PM, sibuknya tu...hehe...) hari ni baru joint segmen ni. Due datenya pada 23/12/2012. Tak lama je lagi. Tak lepaskan peluang... Rugi tak joint.... Kenapa joint segmen ni? Sebab-sebabnya seperti di bawah ni :-
  • Saya seorang blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang. 
  • Saya telah menjadi follower blog AISYAH HUMAIRA' & blog ilmiah PERWADAH
  • Jumlah follower semasa join segmen ini. Baru ada 97 orang sahaja.
  • Segmen ni sangat simple dan ada link pula kepada link ilmiah


Blogger yang follower tak mencecah 1000 orang sahaja, sila klik banner di atas jika teringin nak joint.

Terima kasih Aisyah (nampak muda lagi) kerana sudi buat segmen ini untuk blogger baru macam akak :)

12 comments:

  1. selamat berkenal-kenalan :)

    ReplyDelete
  2. saya dari segmen yang sama..done follow awak..jemput datang blog kite ye.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam.dri segmen same..done follow,,follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. Salam.dri segmen same..done follow,,follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  5. Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :) Salam Ukhwah

    ReplyDelete
  6. segment yg sama.. done follow awak.. salam perkenalan^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html#comment-form

    ReplyDelete
  7. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  8. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  9. blogwalking sini


    http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  10. SALAM PERKENALAN :)
    Btw nice blog lorl ...

    + done follow ur blog

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen sama...done follow sini

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  12. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?